Sevdiğim, değer verdiğim, önemsediğim kadının hiç bir şeyi bana kötü gözükmez. Kendisinin kusur olarak gördüğü şeyler benim için kusur değildir. Bu sebepten böylesine basit bir duruma takılmam.. Ben kadının kalbine, duruşuna, onuruna, gururuna, merhametine bakarım..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Biliyorum inanmican belki abaza dicen ama bence seksi duruyor. Ben farklılıkları ne bileyim şey kötü bulmuyorum işte ki bende de çatlak var. Sen şunu unutma ki çok güzel bir kadınsın ve sşsiz bir fiziğin var. Seni seven böyle sevecek ya o kadar işte. Lütfen sıkma canını ve kendini daima sev çünkü çok güzel bir fiziğin ve vücudun var 😇
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
5 ay
Ha bir de sana tavsiyem dermaroller kullan ve bazı kremler bir nebze işe yarayabiliyor ki bende kullanıyorum falan da çok etki etmiyor yine de beyazlara ona göre. Yine de dediklerimi unutma ve kendini daima sev
Daha önce de tekrar tekrar soruldu bu soru muhtemelen yine sendin, insan yerine koyup yoruma cevap verme tenezzülünde bulunmuyorsun zaten sen neyin masturbasyonunu yapıyorsun ki?
Şahsi olarak rahatsız olurdum başkasının düşüncesinden değil ama , kendimin görmesi yeter rahatsızlık için , ama spor ve sıkılaştırıcı kremlerle kısa sürede düzene binecektir diye düşünüyorum
Elbette tam anlamıyla kaybolmasa bile gözle zor görünür hale geliyor zamanla , ani kilo alıp vermeye alakalı oluyor çoğu zaman zaten. Ama spor yap derim sadece kremlerden yüksek fayda beklemede
Merhaba! 🌸 Vücut çatlakları tamamen doğal ve insan bedeninin bir parçası canım. Büyüme, kilo değişimleri veya hormonal sebeplerden oluşabiliyor ve sağlığımızı olumsuz etkilemiyor. Çoğu insanın bu tür izleri var, yani tamamen normal bir durum.
Sevgili ya da eş açısından bakarsak; seni seven biri için bu tür detaylar önemli olmaz. Çatlaklar, seni olduğun gibi güzel yapan özelliklerinden biri. Özgüvenini koru ve vücudunu sevmeyi unutma! ❤️ Eğer çatlaklarını daha az belirgin hale getirmek istersen, düzenli bakım rutini oluşturabilirsin; ama en önemlisi, kendini olduğun gibi sevmek. 🌟