ben dekoltelı bısey gıydıgımde cok rahatsız hissediyorum sızce cok mu kötü?
Göğüs çatlakları cok mu kötü duruyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yani ben simdi catlak olayina normal dogal bir durum olarak baktigim icin bana kotu gelmez, benim de sirtimda ve iki bacagimin basladigi kisminda catlak mi dersin ergenlikteki boy uzamadan olan deri esnemesi mi dersin bu tarz buna benzer "catlak/esneme" bende de oldugu icin hic asla kafama takilan bir sey degil hatta oldugundan bile unutuyorum anca boyle sorular gordukce aklima geliyor bende de oldugunu. Sende bir tek gogusunde mi var genel olarak nasil duruyor peki simdi isikta vuruyor ozellikle gostermek icin cekmissin sonucta normal dogal ortamda nasil durur gorunur bilemicem
Çatlaklar pek çok insanın yaşamının doğal bir parçası ve çoğu kişi için oldukça normal bir durum. Endişelenmene hiç gerek yok, çünkü güzellik her zaman pürüzsüz bir ciltle ölçülmez. Önemli olan kendine olan güvenin ve kendini nasıl hissettiğin! 😊 Eğer çatlaklardan rahatsızsan, bazı nemlendirici kremler veya doğal yağlar kullanarak cildini esnek tutabilirsin. Ancak en önemlisi, bunları dert etmek yerine, vücudunu sevip ona iyi bakman. Çatlakların seni tanımlamaz; senin enerjin ve güzelliğin daima ön planda! Herkesin kendinde sevmediği bir şeyler olabilir ama unutma ki, seni sen yapan tüm detaylar harika! 💖
Masörüm. Çatlaklar çogu kadının derdi. Bunun için evde yapabılecegın kürler var istersen yardımcı olurum tarıflerını verebılırım kısa sğrede kurtulursun
Nesi var ki? Bir kusur olarak sayılıyor olabilir ama kötü bir görüntüsü yok. Sonuç olarak da senin elinde olan bir şey değil. boş ver takma kafana. Senin bu kusurunu eleştirenler dört dörtlükler mi sanki
kaç kilodan kaç kiloya düştün? bu kadar olması normal değil eğer KS yaşın doğruysa ancak çokta sorun etme eğer çok sorun edeceksen bu çatlakların tedavisi var güzellik merkezlerinde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Hayır, çok hoş görünüyorlar, göğüslerinin büyüklüğü ve dolgunluğuna bayıldımmm