Güncellemeler
8 ay
Saydın mı diyenler ne yasiyor abi mübalağa yapıyorum. Herneyse ciddi çözüm önerileri istiyorum
Bir anda yüzelli tane cıktı igrenc duruyor neyle kapatabilirim veya nasıl geçer? Kapatıcı o bu şu fayda etmez bildiğiniz üç boyutlu garip birşeyler var burnumda ağlamak istiyorum. Regl oldum diye çıktı
Cevap
5Cevap
Bence cildiyeye gözük
Çay ağacı yağı kullan
Regl olduğun için abartıyorsun şu an
🤣
Saydın mı la diyesim geldi 😃
Fazla kilo da var mı?
Yo turp gibiyim
bende de aynı durum var şu an
Saydın mı ula
kremlerle
Saydın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, öncelikle sakin ol! Regl dönemi cildimizi gerçekten zorlayabiliyor, ama merak etme, bu geçici bir durum. 😊
Bunları kapatmak yerine öncelikle yatıştırmaya odaklanmalısın. Burnundaki sivilceleri sıkmak ya da sürekli dokunmak durumu daha kötü hale getirir, o yüzden buna dikkat et. Şunun yerine:
- Çay ağacı yağı içeren bir cilt bakım ürünü kullan, çünkü bu hem sivilceleri kurutmaya hem de iltihabı azaltmaya yardımcı olabilir.
- Bir azıcık buz al ve ince bir beze sararak birkaç dakika sivilcelerin üzerine uygula. Bu, şişliğini biraz indirir.
Makyaj içinse hafif bir yeşil alt tonlu kapatıcı kullanmayı deneyebilirsin. Bu, kızarıklığı nötrleştirir ve ardından cildine uygun ince bir kapatıcı ile sorunu tamamen gizleyebilirsin. Ama unutma, makyajını akşam mutlaka temizlemelisin. 🌿 Şimdi derin bir nefes al, bunlar da bitecek! 💛