Burnum kanca diye beni

çok dışlıyorlar tipimi begenmiyorlar bazıları diyor tipin iyi yakışıklısın diye ama burnun seni bozuyo diye burnuma yandan bakınca kanca gibi aynı çok kötü görünüyo ama önden bakınca çok güzel hiç belli olmuyor hiç bir kız burnum yüzünden beni begenmiyor çogu zaman alay konusu oluyorum... ayıptır söylemesi bazen kalbim okadar kırılıyorki durduk yere aglıyorum gözlerim doluyo sadece yandan bakınca burnum kanca gibi görüldügü için tipim düzgün boylu posluyum giyimim kuşamımda iddialı kişilerdenim ama burnum bozuyo sizce burnu kötü çirkin olan birisinin kızlar karşısında hiç şansı yok mubu yüzden madde bagımlısı oldum içime ata ata bir acayip oldum psikolojim bozuldu gibi sinir hastası oldum artık kendimi kontrol edemiyorum estetik yaptırayım diyorum ama yaz tatiline çok var o yüzden çok utanıyorum ya serviste bile okula giderken beni görmesinler diye kafamı gizlemeye çalışıyorum kendimi öldüresim geliyo. 18 yaşındayım... sizce tarzımı degiştirsem beni begenirlermi zaten tarz sahibi birisiyim ama bu lanet burnum herşeyi batırıyo okulu bile bırakacak duruma geldim artık insan içine çıkmıyorum zaten anca evden okula-okuldan eve. yolda yürürken kızlar denk geliyo ama kafamı yere egiyorum utangaç birisiyim ayrıyetten benden tiksinirler diye korkuyorum bu arada bazıları bana çok cool sun felan diyor ama hiç fayda etmiyor sizce ben ne yapmalıyım arkadaşlar artık bıktım böyle yaşamaktan...
Burnum kanca diye beni