AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanık izine benziyor. Sarı kantaron yağını kullanabilirsin
yok faça izi
Lazerle geçtiğini duydum ama ne derece doğru bilmiyorum. Dövme yaptırırsın en kötü
hadi birine yaptırdık diyelim de iki kolda dövme sevmiyorum. birde lazer de tam geçirmuyormuş diye duydum bende
O izler geçse bile, ya ruhundaki yaralar?
onlara çare yok işte..
exi hatırlattın bana. şarapçı oldun mu sende?
yokk jıehjshje içki kulanmıyorum ben
Zamanla geçer
tamamen geçermi?
Ne yarası olduguna bağlı aslinda
faça izi
Ne yaparken oldu bunlar yaa
faça izleri. Depresyonda olduğum zaman yapmıştım
Yeni değil eski bunlar
4 5 ay oldu
Geçmez kalıcı izdir bunlar jilet izi geçmez
nasıl ya? Az da olsa gitmez mi? Kremle flan
anlamadım?
Takip etmeni istiyo, yavşicak
@Gadobutrol ayy yok. Böyle tipler allaha yakın bana uzak
yokk
@Gadobutrol senin benn
Ekmeğine taş koydum dimi lsdşkfşsdfsf
Bu izlere şey iyi geliyormuş
Ney iyi geliyomuş? Söyle de biz de bilelim sdklfisf
ney iyi geliyormuş?
Burdan söyleyemez kesin, "özele gel orada söylerim" dicek
Şey
Ney knk
@Gadobutrol dur be olm üstümden pirim yapma sen de
@Gadobutrol dhjndkfjkd öyle olucak galiba
he ney?
Şey işte
söylesene artık
Şeyy
@Gadobutrol bi söyleyemedi gitti valla hdhdhjej
Söylesene çiçeğim, biz de bilelim. Bende faça izi yok ama çok merak ettim. Soluksuz bekliyorum <3 özele çağırma moderatörlere ispiyonlarım yeminle. Zaten bu saatten sonra da kız özele gelmez bence. Eski moderatörüm, ciğerinizi bilirim sizin <3
@Gadobutrol yok be olm ben işi açıkta da bitiririm 😂😂😂
Şeyyy işte
Dikkat et de alakasız/aşırı cinsel paylaşım olmasın yorumun
ney?
@Gadobutrol insan oğlu çiğ süt emmiş herşeyi her yere çeker çekmek istedikten sonra
Gizli pembiş, öyle bişey yok. Kremdir ya da başka bir şeydir sürmek iyi gelmez. Sağlıkçıyız biz de, iyi gelecek bişey olsa biz biliriz zaten. Ya lazer ya dövme
Şeeyy
Valla kim çiğ süt kim pişmiş süt kim taşmış süt emmiş bilemicem, ben uyarim de
@Gadobutrol olm kendi alanına gitsene haneye tecavüz ediyorsun
Olm bu saatte ayıp değil mi hanım kıza yavşamak? Kim bilir ne dicektin özelden. Çok ayıp, hiç senin gibi bi delikanlıya yakışıyo mu? Cıx cıx
@Gadobutrol sende de her şey var heralde hdjshjbd moderatörlük sağlıkçılık
Sana kötü kelimeler kullanırım bak
İvit gizli işsizim ben. şu an bile mesaideyim, hastam var ve bu sırada yazıp gizli mavilinin sinirini bozarken ekmeğine taş koyabiliyom
@Gadobutrol çok değişik bi konuşma ama okumak eğlenceli jsdjdjsndhd
@Gadobutrol ben bir yere çağırmıyorum kendi kendine laflar üretme yarım delikanlı seni
Sen de hastası olmak ister miydin onun
Ama ponçik kalbimi kırdın, mutlu musun? Ben sana ayıp bişey dedim mi ya da seni tehdit ettim mi? Aşk olsun, şimdi ben nasıl müşterilerimle ilgilenicem bu kırık kalple?
Gözünü sevim ben ve hasta ilişkilerimi öyle düşündüğün yerlere çekme, rica ediyom
@Gadobutrol sen de yarım ilgilenirsin mesai çıkışında da yarım ücret talep edersin işverenden kendini tam işine veremediğin için
olmak istesem napcan be hjjdks
Yok ben yetkim dışında iş yapmam, tıbbi hizmeti veririm sonra devam ederim işime. Etik sınırlara saygım sonsuz. Hem senin gibi iyi aile terbiyesi almış deliğanlıya hiç böyle laflar sokmak yakışıyo mu?
@Gadobutrol hastalarına karşı ayrı ilgilisin belli ki
cık cık terbiye takın ya
@Gadobutrol seni moderatör olarak tekrar işe aldırayım mı buraya ne dersin sgk ni da tavandan yaptırırım
Kıskanıyo, özelden yazdıramadı ya ondan heralde. Ama ben kimseyi özele çağırmıyom zaten. Hem mesaj kutum da kapalı. Ben burada masum masum yorum yazıyorum, cevap yazıyorum vs
@Gadobutrol kendini bilmez insan işte. Ama okumak sardı bu saate djdndd
@Gadobutrol hastalarına da masum davranıyor musun
Moderatör olup iyiliğin dostu abazalığın düşmanı olcam zaten. Ve evet işimi severek yapıyorum, isteyerek seçtim bölümü. Açıkta kalmamak için değil yani
Seni onun hastası olmak da sarar bence iyi düşün bi sedyede serum bağlıyor sana
@Gadobutrol işini severek yapmak lazım yoksa tadı çıkmaz zaten
Hastalara nasıl davrancam olm? Gidip öpücek halim yok, niye ayıplı şeyler düşünüyosun bakim sen?
ne bu tavır ya? Bi özele gelmedim diye.. Konuyu nereye çektin dhdjkdshd
Nasıl gitmezsin özele? Çocuğun halbuki ne hayalleri vardı demicem, ayıp olur çünkü. Ama gitme tabi (bence yani). Bi de bi insan niye özele çağırır ki? Burdan yardımcı ol işte ya te allam yareppim
@Gadobutrol iyi davran yani üzme hastalarını senden ne istiyorlarsa yap emi
Ben seni hiç bir yere çağırmadım ki hasta olmak isteyen sensin ayrıca bakıcın da hazır bak
Yok o kadar da değil, hasta ölmek isterse ötanazi uygulicak halim yok. Ben yetkim dahilinde yapılması gereken şeyleri yapıyom. Sonra ölür ölmez onun bileceği iş
@Gadobutrol ah bee... O hayalleri gerçekleştirmesine yardım olacak kişi ben değilim. Hayalde kaldı işte..
@Gadobutrol yetkiyi kimden alıyorsun demek seni yönlendiren başka birileri de var
hasta olmak isteyen benmiymişim?
Hayır ya gizli pembik hastam olmak istemedi. Yani ben öyle bişey algılamadım. Ayrıca hasta olsa bile buradakiler gibi doktorluk taslamıyom. Yani sağlıkla ilgili bi sorusu olsaydı yine burdan, özele çağırmamak suretiyle cevaplardım. Aslında bir nevi bu soruda öyle ve üstte cevap verdim. Bil bakalım naapmadım? Evet bildin, özele çağırmadım, takip at da demedim. Demek ki yardımcı olunabiliyomuş dimi
Hayaldi gerçek oldu dersin sedyeye yatarken 😂😂
Evet beni illümemati yönlendiriyo. Gıcıklık yaptığım her üye başına para alıyom, çakıcam ağzıma iki tane şimdi. @Gadobutrol git yat insanların canını sıkma
valla sana da bi ahlak dersi versek iyi olucak. Ahlaksız düşüncelerin var, herkesi kendin gibi sanma
@Gadobutrol demekki hastalarına nasıl davranman gerektiğini sana soyleyen birisi var kimmiş o bakalım söyle de bilelim
Didim ya illümemati diye, üçgen içindeki göz. Her şeyi görüyo. Ben de röntgenciyim. Mr çekiyom. Ama tabi lütfen bunu ayıplı yerlere çekme. Hani doktora gidersin, doktor amca ciğerlerini dinler, röntgen ister ya. Sonra personel "Nefes al tut pls" der, sonra BİİİP sesi gelir ve için gözükür. O nefes tutturan benim gibiler işte. Sonra doktor amca der bronşit olmuşun şu ilaçları kullan falan diye. Yani öyle milleti dikizleyen sapıklardan diilim. Etik röntgenciyim ben, diplomalısından
aa yaş 36-45 arasındaymış, amcacım ver elini öpem
Noldu pampa gizli pembeli rüyana girdi mi?
@Gadobutrol ya salsana adamı alkjdak
@Alfoo ama modum siz de biliyosunuz ki kural dışı paylaşım yapçak gibiydi. Sen de bakmıssın zaten. Eski mod olarak gönüllü asayişi sağlıyom. Yine mod olup abazaların korkulu rüyası olcam. Gizli mavişim yazmıyo, küstü heralde bana. Ayıp diil mi olum milleti özele çekmeye çalışmak? Senin gibi bi deliğanlıya yakışıyo mu