Cildim karma ve hassas sizce hangi yüz yıkama jelini almalıyım

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cildim karma ve hassas sizce hangi yüz yıkama jelini almalıyım

Yağlı ciltli biri olarak bu değilde Bioderma sebium serisini kullanmıstım cildine uygun olarak ergenlik donemimde. bioderma çok iyi hiçbir sorunum kalmadı bence diğer ürünleri de aynıdır. Ama artı olarak ben baska bakımlar ve aynı serinin nemlendiricisi kullanıyprdum. Yves rocheri de çok övüyorlar ama kullanmadan bilemem
Selam canım! 🌸 Karma ve hassas ciltte ince bir denge sağlamak çok önemli, bu yüzden kullandığın ürün hem etkili olmalı hem de cildini kurutmamalı. Fotoğraflarda gösterdiğin ürünlere bayıldım, hepsi çok güzel seçenekler!
👉 *Hassasiyetin ön plandaysa*, Bioderma'nın micellar temizleme jeli nazik bir bakım sağlar ve cildini tahriş etmez.
👉 *Karma cilt yapını dengelemek için*, Yves Rocher'nin yüz temizleme jeli yağ üretimini kontrol altına almaya yardımcı olabilir.
👉 Eğer *sivilce eğilimin varsa*, Bioxcin'in akneye yönelik temizleme jeli oldukça etkili olacaktır.
Cildini doğru analiz edip ihtiyacına uygun olanı seçmelisin. Ayrıca temizleme sonrası mutlaka hafif yapılı bir nemlendirici kullanmayı unutma! 💧✨
Cevap
0Cevap
Yves Rocher ya da Bioderma deneyin derim. Ben Biodermanın lekeli ciltler için olanını kullanıyorum. Bir de çok uzun zaman gidiyor boyutu da ideal.
bende freshin soy face cleanerı var jel formda. çok memnunum 2 yıldır kullanıyorum
Bioderma yağlı yüz tipine daha uygun almıştım güzeldi
Bir eczacı olarak kesinlikle bioderma kullanın zaten dermatologların önerisi genelde bioderma oluyor ve çok da iyi öneriyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!