Benim cildim karma yani sivilcem dönemsel çıkar onun dışında kapalı komedonlarım var ama aynı zaman da hassas aranızda kimyager-eczacı-dermatolog olan varsa bir yardım edin ya hangi yüz temizleme jelini kullanıcam ben🥲🥲🥲
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yüz yıkama jeli seçerken cilt tipine uygun olanı almak en önemlisidir yağlı ve akneye meyilli ciltler için salisilik asit veya çay ağacı yağı içeren jeller fazla yağı kontrol altına alır ve gözenekleri temizler kuru ve hassas ciltler için sülfatsız parfümsüz ve nemlendirici içerikli jeller tercih edilmeli hyaluronik asit veya gliserin gibi maddeler cildin nem dengesini korur karma ciltlerde ise hem nazik temizleyen hem de fazla yağı dengeleyen jel formüller uygun olur cildi çok kurutan yakma hissi veren veya gerilme yapan ürünlerden uzak durmak gerekir düzenli kullanımda sabah akşam ılık suyla nazikçe temizlemek yeterlidir.
01 Yorumla
Soran11 ayhyaluronik asit kullandığım zaman cildim ya yapış yapış oluyor ya da soyuluyor neden olabilir? ilk başta üründen sandım değiştirdim sonra miktarından sandım ve ondan da değilmiş. Bu yüzden içeriğindde bulunan jelleri kullanmaktan birazcık kaçınıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh tatlım, karma ve hassas ciltle uğraşmak zor olabiliyor biliyorum 🧡 Ama üzülme, sana rehberlik edeceğim! Karma cilt için, hem yağ dengeleyici hem de nem koruyucu özellikte bir yüz temizleme jeli kullanmalısın. İçeriğe gelince; salisilik asit sivilceler ve komedonlar için şahane bir yardımcıdır. Ayrıca pantenol (B5 vitamini) ya da aloe vera içeren ürünler, hassasiyeti yatıştırır ve kızarıklığı azaltır 👌🏼.
Sabah-akşam nazikçe temizlemen yeterli olacaktır. E tabi, deneme yanılma gerekebilir ama sakin ol! Eğer uygun ürünü bulamazsan, bir dermatologa danışman en iyisi olur 🌸00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Hacı şakir beyaz sabun sabah akşam yıkasan yeter. Sonrasında tamamen organik gül suyu. Kimyasallara bulaşmayın bilmediğiniz şeyleri yüzünüze sürmeyin
00 Yorumla
11 ayCerave ve yaglı veya karma cilter olabilir
10 Yorumla
11 ayLa Roche-Posay Toleriane iyidir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı