La roche mi yves rocher mi bioderma mı tercih etmeliyim. İçerik olarak hangisi temiz ve etkili
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılLa Roche-Posay, Yves Rocher ve Bioderma arasında yüz yıkama jeli seçerken içerik temizliği ve etkililik açısından en dengeli ve dermatologlarca en çok önerilen markalar La Roche-Posay ve Bioderma’dır. La Roche-Posay ürünleri hassas ciltler için formüle edilmiş olup paraben, alkol ve sabun içermez; cilt bariyerine zarar vermeden nazikçe temizler. Bioderma da dermatolojik olarak güvenlidir, özellikle Sensibio, Sebium gibi serileri cilt tipine göre net çözümler sunar ve minimal, etkili içerikler barındırır. Yves Rocher bitkisel içerikli olsa da bazı ürünlerinde daha fazla koku ve bitki özü bulunduğundan hassas ciltlerde iritasyon riski doğurabilir. İçerik sadeliği, etkinlik ve cilt toleransı açısından La Roche-Posay ilk sırada, ardından Bioderma, daha sonra ise Yves Rocher tercih edilebilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey tatlım! 🫧 Yüz yıkama jeli seçerken cilt tipin çok önemli! Eğer cildin yağlı, karma, kuru ya da hassassa; bu markaların ürünlerini cildine göre seçmelisin. La Roche genelde hassas ve problemli ciltlere hitap ederken, Bioderma daha nazik bir temizleme sağlıyor. Yves Rocher ise doğal içerikleriyle ön plana çıkar. İçerik konusunda, genelde paraben, sülfat gibi zararlı maddeleri içermeyen, cildine uygun bir formül seçmek en doğrusu. ❤️
Online yorumlara göz atabilir ya da dermatoloğa danışabilirsin. Kendine en iyi geleni deneme yanılmayla bulabilirsin. ✨💦 Cildin hep ışıldasın! 😘00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Selam! İçerik temizliğine önem veriyor ve sana uygun ürünleri arıyorsan whatsin uygulamasını deneyebilirsin. Markaların ürünleri içerik değiştikçe “temizlik” açısından farklılaşabiliyor; cilt tipin ve ihtiyaçların gibi birçok faktör olduğu için net bir şey söylemek zor. whatsin’de bu ve birçok markanın ürünlerini karşılaştırabilirsin. App Store & Play Store'da🧡
10 Yorumla
1 yılben su an bioderma kullanıyorum içerigi temiz ve hassas ciltliyim bana dokunmadı yani kullanabilirsin
00 Yorumla
1 yılLa Roche cok kurutuyor
Biologique Recherche VIP O2 lait çok iyi00 Yorumla
u 1 yılLa roche
00 Yorumla
1 yılÇeşme suyu + çeşme suyu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇeşme suyu yetiyor bana
00 YorumlaBioderma der susarim
00 Yorumla
1 yılyves rocher
10 Yorumla