Cilt Bakım Cildim bu şekilde iken nasıl kendimi mutlu hissedebilirim ki? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yapsam geçer? Neden çirkinim? Milletin yüzü pürüzsüz ayna gibi ben Allah'ın cezası mıyım? Cildim bu şekilde iken nasıl kendimi mutlu hissedebilirim ki? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 10 ay Cilt Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yüzünde abartılacak kadar kötü bir görünüm yok bence. Siyah nokta sorunun var sadece oda maske ile geçer düzenli kullanırsan 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Bunlar geçici şeyler bunun için psikoloji bozmaya değmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Eczacilardan destek alabilirsiniz Cilt analizleri yapan yerler var En azından temizleyici köpük veya sabunlar var başlangıç içim güzel olurb 0 0 Yorumla
Larsa776 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 10 ay Yok knk doktora gjt seminki de gecer 0 7 Yorumla Soran 10 ay Cildiye mi? Yorumla Larsa776 10 ay Evet Yorumla Soran 10 ay Ne diyeceğim ki ayrıca doktorlar hepsi erkek dalga geçerler içten içe 😿 Yorumla Larsa776 10 ay Sen git dalga geçmez kimse onları meslekleri bu büyük ihtimalle Senin kadın doğuma yönlendirirler Düzenli adet oluyor musunuz sende Polikistik Over Sendromu var mı Yorumla Soran 10 ay Daha önce gittim adet düzensizliğim yok benim hormonlarim sağlıklı Yorumla Larsa776 10 ay Kan testi prp yaptirrlar sen git ozguvenin kendjne gelsiin Yorumla Soran 10 ay Tamam gidicem teşekkürler Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Bunne yaaa 0 2 Yorumla Soran 10 ay Ne ne? Yorumla Sansliseleven 10 ay Sivilce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüzünde abartılacak kadar kötü bir görünüm yok bence. Siyah nokta sorunun var sadece oda maske ile geçer düzenli kullanırsan
Bunlar geçici şeyler bunun için psikoloji bozmaya değmez
Eczacilardan destek alabilirsiniz
Cilt analizleri yapan yerler var
En azından temizleyici köpük veya sabunlar var başlangıç içim güzel olurb
Yok knk doktora gjt seminki de gecer
Cildiye mi?
Evet
Ne diyeceğim ki ayrıca doktorlar hepsi erkek dalga geçerler içten içe 😿
Sen git dalga geçmez kimse onları meslekleri bu büyük ihtimalle Senin kadın doğuma yönlendirirler Düzenli adet oluyor musunuz sende Polikistik Over Sendromu var mı
Daha önce gittim adet düzensizliğim yok benim hormonlarim sağlıklı
Kan testi prp yaptirrlar sen git ozguvenin kendjne gelsiin
Tamam gidicem teşekkürler
Bunne yaaa
Ne ne?
Sivilce