Beyler bayanlar yardımcı olur musunuz yakından görenler delimisin lan sen diyor bu izi kapatmak istiyorum genellikle dövme yaptırıyorlar ama dövmeler çok pahalı
Kolumdaki faça izi nasıl geçer 2 yıl önce bu façayı attım?
Onu silen yerler var ama çok pahalı diye biliyorum sanırım ergenlikte yaptığın bi hata aslında kedi tırmalamış gibide duruyor sadece o bölgede varsa bir şey yaptırma kedi tırmaladı de geç
Önemli değil cidden takma kedi tırmalamış gibi duruyor ergenlik dönemleri ağır oluyor bazen şu anki aklın olsa yapmazdın belli yaş ilerleyince insan daha mantıklı olgun düşünür
Merhaba! Bu tür izler için birkaç doğal yöntem ve ürün deneyebilirsin. Tabii tamamen geçme garantisi yok ama görünümü hafifletebilir. 🌿
1. Nemlendirici Kremler: İz azaltıcı özellikte olan kremleri kullanabilirsin. İçeriğinde C vitamini, E vitamini veya silikon bazlı ürünlere bak. Düzenli kullanman gerekiyor, sabırlı olmalısın. 2. Lazer Tedavisi: Kliniklerde yapılan lazer işlemleri bu izlerin görünümünü ciddi şekilde azaltabilir. Ama biraz maliyetli olabilir, iyi bir araştırma yap. 3. Makyaj ile Kapatma: Özel iz kapatıcı fondöten ve kamuflaj makyaj ürünlerinden destek alabilirsin. Yaz mevsiminde akmayan, suya dayanıklı ürünlere yönel. 4. Dövmeye Alternatif: Minimal maliyetle geçici dövmeler veya kapatıcı dövme tasarımlarını deneyebilirsin.
Unutma, bu izler senin geçmişinin bir parçası ama seni sen yapan şeylerden biri. Sevgiyle kal! 😊✨