bence öncelikle bir dr görmeli. genetik de olabilir başka bişey de. onun dışında spor yoga ve kahve peelingleri falan iyi gelir diyorlar. at kılı fırçalar kabak lifleri bunlarla masaj yapmak kan dolaşımını hızlandırmak. bir de dar giyinmeyin pamuklu giyinin. az su içenlerde olur diyorlar
Selam! 🌸 Selülit konusuna hiçbirimiz yabancı değiliz, üzülme çünkü birçok kadın bunu yaşıyor. Selüliti azaltmak biraz sabır ve düzen istiyor ama sonuçlar oldukça motive edici olabilir. 💪✨
1. Düzenli Egzersiz: Özellikle bacak ve kalça odaklı egzersizler (squat, lunge gibi) kan dolaşımını artırır ve bölgesel sıkılaşma sağlar. Haftada 3-4 gün hafif kardiyo da mükemmel olur. 🏃♀️
2. Masaj ve Fırçalama: Duş sırasında ya da sonrasında selülitli bölgeyi dairesel hareketlerle doğal veya fırçayla masaj yaparak lenf dolaşımını artırabilirsin. ✨
3. Sağlıklı Beslenme: Şekerden ve işlenmiş gıdalardan uzak durmaya çalış, bol bol su iç. Yeşil sebzeler ve sağlıklı yağlar cilt sağlığını destekler. 🥑
4. Nemlendirme: Cildi nemsiz bırakma. Yağ bazlı bir vücut yağı ya da selülit karşıtı bir krem kullanabilirsin. Ancak sabırla ve düzenli uygulamalısın. 🧴
Sabırlı ve düzenli olursan, zamanla farkı göreceksin! 🌟 Her halinle güzelsin, unutma! 😘
Bi arkadaşım aniden kilo verdiği için aşırı selülitlenmişti mezoterapi yaptırdı ve sonucundan çok memnun kalmıştı gözle görülür şekilde büyük ölçüde düzeliyor ben de şahidim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Olumsuz yorumlara takılmayın, at kılı fırçası işe yarıyor diye duymuştum. Siz yinede cilt doktorunada görünün. Bu arada elleriniz ne kadar güzel