Kötü mü sizce küçük küçük kırmızı ağda alerjisi mi bilmiyorum
18 im
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü mü sizce küçük küçük kırmızı ağda alerjisi mi bilmiyorum
18 im
Oldukça hassas ve ince yapıya sahip olmasından kaynaklı çabuk tahriş olur. Cildimiz tiksindi deriz bu duruma en net açıklama olarak.
Yoğun tahriş sonrası bu tip kızarmalar, geçici renk değişimleri, sivilcelenme, kırmızı noktacıklar ve kabarmalara neden olur. Geçicidir. Hava alan pamuklu tip çamaşır kullanımı iyileşme sürecini hızlandırır. Hijyeni korumaya özen gösterin. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Canım, hiç endişelenme, özel bölgede küçük kırmızı sivilceler çoğu zaman çok normal bir durumdur! Özellikle ağda sonrası ya da jilet kullandıysan bölge hassaslaştığı için böyle minik kızarıklıklar ve sivilceler çıkabiliyor. Ağda sonrası ciltte hafif bir alerji, tüylerin uzarken batması veya terleme de bu kızarıklıklara sebep olabiliyor. Ben de ilk başlarda bu tarz sorunlar yaşamıştım, çok sık değişen sentetik iç çamaşırları da cildi tahriş edebiliyor. Pamuklu iç çamaşırı tercih edip, cildini kuru ve temiz tutarsan zamanla düzelir. Eğer şiddetli kaşıntı veya ağrı olursa, bir cilt doktoruna danışmanı öneririm. Tatlım, senin gibi genç ve pırıl pırıl birine bunlar hiç yakışmıyor demek istemem ama cildini hep koru! 💖✨
Cevap
12Cevap
hassas olduğu için yapar kantoron sür aloe vera sür bulamadın saf zeytinyağı sür
Cildin hassassa agdadan dolayi olabilir belki agdaya alerjin vardir ic camasirini dar tercih etme hava alsın ve sik sik degistir
bilmiyorum. umarım önemli değildir.
Kilodunu daha çok sık değiştir. Krem sür.
Birde jilet kullanma
Ağdayı kendin mi yaptınn
Doktora sor
Jiletlemi aldın
Tahriş
Ağda yapmıştır
Evet olur tabi yenimi yaptin
Bu sabah
Ilkinmiydi yapman
Yok
Kac yasindasin ki
Tahtistendir korkma