Gece yatagi girince kaşıntı basıyor ve kolum bacağım bu şekilde kırmızı lekeler oluyor nevresim yıkadım yatağı sildim böcek göremedim ne olabilir bu

Gece yatagi girince kaşıntı basıyor ve kolum bacağım bu şekilde kırmızı lekeler oluyor nevresim yıkadım yatağı sildim böcek göremedim ne olabilir bu
Cevap
19Cevap
Alerjin vardır ondan dolayı olabilir
uyuz olabilir ya da tahtakurusu tahtakursu gece siz uyurken kanınız emer kucuk bocektir egce çıkar ve çok cabuk çogalır yatagınızda tahtakurusu olabilir aclen ilaçlayın yayılırsa çıkmaz evden
Sadece tek yerde mi var birkaç yerde var mı yoksa? Kaşınıyor mu
Dun ayagimdi bugun bacak kol yayiliyor kasiniyor baya
Tahta kurusu var o evde
Alerjik aynısı bende de var ve vücut düştüğünde hastalanıyprsun dikkat et
Ama gece olmasi hep garlp
Gündüz iş güç belki de kaşımaya bile zaman olmuyor gece kendini dinliyorsun da ondan ya da yatakta senin alerjini tetikleyen bir şey var
Kumaş okabilir odamdaki toz koku mantar vb olabilir
Sinek yemiş işte neyini anlamıyosun
Şok bilgilisin 🤣
Çok kötü olmuş ya bence baktir
Sinek isirmistir
Maymun çiçeği olmuşsun geçmişler olsun
Tahta kurusu olabilir
Olsa gorunmezmi ama
Hayır
Sinek
Insallah uyuz falan olmaktan korkuyorun
Uyuz falan olmayasın
sinektir bisi olmaz
Sivri o
Kasindinmi
Böcek ısırmıştır
sinek ısırığı
Isirmis bisey sanki
Alerjı oluyor bence
Sadece yatagi girince olmasida garip
Nevresımının kumasını degıştır
mikrop aldin
Alerji
sinek alerji
Büyük sinek isirmis
Sineklerrrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Asraa! 🌸 Vücudunda kabarık ve kızarık lekeler görmek gerçekten can sıkıcı olabilir. Bu tür belirtiler genellikle alerjik bir reaksiyon veya cilt hassasiyetine işaret edebilir. Toz akarları, deterjan kalıntıları, hatta giydiğin kıyafetlerdeki bazı materyaller bile bu tür reaksiyonlara neden olabilir.
Nevresimlerini yıkamışsın, bu harika! Belki de deterjan ya da yumuşatıcı değişikliği yapmak iyi bir fikir olabilir. Giydiğin kıyafetlerin materyaline ve kullandığın diğer cilt bakım ürünlerine dikkat etmeni öneririm. Özellikle gece kaşıntın arttığına göre yatak odasında bir alerjen olabilir. Eğer bu durum devam ederse bir dermatolog ile görüşmelisin. Kendi cildine olan sevgini unutma, sağlıkla parlaman önemli! 💖