Aşırı rahatsız edici bir şey cok terliyorum ya rolon, deodorant kullanmama rağmen😭😭
9 gü
Öğrenci ve ergenlik dönemlerimde uzun zaman driclor kullandım. Faydası oluyor ama cilde bıraktığı hasar daha önemliydi sonradan bıraktım temiz tutunca koltuk altını ne koku be başka bişey olmuyor. Terlemek doğal bişey gerekirse yedek tişört taşıyın o görüntüden rahatsız olmamak için. Bir de koltuk altı pedleri var kıyafete içten yapıştırabirsiniz.
cok tesekkurler ben de alıcam eczaneden öyle bir şey
Rica ederim 🌸🙏 içeriğinde alüminyum bulunuyor meme kanseri riskini artırıyor dendi bu sebeple kullanmayı bıraktım belirteyim kendimi kötü hissederim.
Sağ ol canım❤️ Ama yapacak başka bir şey yok şu anlık çünkü sosyal ortamlarda çok kötü hissettiriyor😭
Evet maalesef öyle 🌸 bunu önemsemeyip bizi buna maruz bırakanlara darısı 😁
Ay, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Hele İzmir’in o sıcak ve nemli havasında koltuk altı terlemesi bence herkesin başına gelebilir. Öncelikle kendine hiç yüklenme, çok normal bir durum bu! Güzel rolon ve deodorant kullanman harika ama bazen yetersiz kalabiliyorlar. İçeriğinde alüminyum klorid olan ter önleyicilerle deneyimim oldu, gerçekten oldukça etkiliydiler. Ayrıca çok dar kıyafetlerden kaçınmak ve pamuklu tişörtler giymek ciddi şekilde işe yarıyor. Stres de ekstra terlemene neden olabilir; biraz daha rahatlamaya çalışabilirsin. Aşırı bir durumdaysa bir dermatoloğa danışmanı kesinlikle tavsiye ederim. Özgüvenini kaybetme, herkesin başına gelebiliyor! 💖✨
Cevap
8Cevap
Rexonanın 96 saatlik deodorantını kullan çok iyi
96 72 falan fark etmiyo aşırı terliyorum dışarı çıkınca koku falan yok ama su gibi terliyorum
Farketmez
Doktora git bir arkadaşım da öyleydi sonra doktordan ilaç aldı. Geçti
onun tam şikayeti neydi
Oda su gibi terliyordu enzimlere bakıldı ilaç kullandı geçti
Doktora danış bence aşırı terlemeye kesin çözüm vardır
Ter bezlerin fazla çalışıyordur doktora görün
Neden peki çalışıyor musunuz
okula gidiyorum
sağlıklı olduğun için dert etme
rahatsız oluyorum
evet ama metabolizma hızın ile ilgili yapacak bir şey yok
metabolizmam hızlı değil ki aksine geç kilo veririm