Rus kadınlarının neden kendilerine çok bakım yaptığını zannediyoruz?

Ben gerçekten böyle zannediyordum arkadaşlar. Rus kadınlar sabah akşam cilt bakımı yapıyolar vs. Zannediyordum hatta bir arkadaşım bana Rus kadınlarının bacakları için bacak parlatıcı ürünler kullandığını söylemişti sonra ben bir Rus kadınla tanıştım hiç böyle bizim düşündüğümüz gibi sanki podyuma çıkıcak gibi süslenip bakım yapan biri değil. Kıza cilt bakım rutinin ne dediğimde ben cildim için hiçbir şey kullanmıyorum dedi. Ne makyaj yapıyor ne de cildi parlasın diye ürün kullanıyor, hiçbir şey yapmıyor. Ciltleri sahiden güzel bu bir gerçek ama nasıl öyle güzel bilmiyorum. İnanın biz çok abartıyoruz böyle bakım yapıyolar falan diye düşünerek. Hııı tek olumlu özellikleri kaprisli değiller. Mesela bir mağazaya gittiğinde kocasıyla bir satış danışmanı kadın konuşsa bunu problem etmiyolar. Bizim kadınlar hemen atarlanıyor, gerçekten ben bile Rus kadınlarını gördükten sonra dostluk konusunda Rus kadınlarının bizim kadınlarımızdan daha iyi olduğunu gördüm. Kaprisli ve kıskanç değiller, senin mutluluğunla mutlu oluyorlar. Neyse konu amacından çıktı, neden biz Rus kadınlarının çok bakımlı olduğunu zannediyoruz?

Rus kadınlarının neden kendilerine çok bakım yaptığını zannediyoruz?