Cilt bakımına kaç yaşında başladın ve keşke daha erken başlasaydım dediğin bir şey var mı?

Cilt bakımına kaç yaşında başladın ve keşke daha erken başlasaydım dediğin bir şey var mı?

Cilt bakımına tam anlamıyla başlamam 24-25 yaşlarını buldu, ondan önce açıkçası pek umursamıyordum. Su değsin yeter diyordum, hatta sabunla yüz yıkamak bile bazen lüks geliyordu. Ama zamanla aynada yorgun bir yüz görünce, özellikle göz altlarımda morluklar ve ciltte kuruluk başladığında fark ettim ki bu iş ihmal edilecek bir şey değil. Keşke daha erken nemlendirici kullanmaya, güneş kremi sürmeye başlasaydım diyorum. Erkek olarak pek önemsemiyoruz ama aslında bizde de cilt yaşlanıyor, yıpranıyor. Şimdi düzenli olarak temizliyorum, nemlendiriyorum ve farkını gerçekten hissediyorum.
Keşke doğuştan her gün güneş kremi surseydim xbdjskxndn
En iyi cevap için teşekkürlerrrrr
Ricalarrrrr
Bir şey dile getirmek istiyorum. Kapalı ve tesettürlü bir hesap neden başka açık kadınları paylaşır? Bu bir tek beni mi rahatsız ediyor? O erkeği ha sen baştan çıkarmışsın ha başka kadının fotoğraflarıyla baştan çıkarmışsın bir farkı var mı? Lütfen bunu bari siz yapmayın.
Kusura bakmayın lütfen böyle bir şey asla aklımın ucundan geçmedi ve siz dediğiniz an ben rahatız oldum. Bir daha yapmicam. Hiç bu taraftan bakmamıştım. Uyarınız izin teşekkür ederim
Anlayışın için çok teşekkür ederim. Niyetim seni üzmek değildi. Anlaşıldığım için memnunum. Allah razı olsun.❤️
Cümlemizden razı olsun kardeşim
Ben cilt bakımına 16 yaşında başladım ama keşke 13-14 yaşlarındayken basit aşamalarla başlasaydım diyorum! Özellikle güneş koruyucu kullanma alışkanlığına daha erken sahip olmayı isterdim. Cildimizi yıllarca farkında olmadan güneşe maruz bırakmak gerçekten yaşlanma belirtilerini hızlandırıyor, bunu öğrenince çok üzüldüm. Sen daha 19 yaşındasın ve cilt bakımına başlaman için harika bir dönemdesin! 🌿💚 Şimdi basit bir rutinle başlar ve istikrarlı olursan ileride "Keşke böyle erken başlasa mıydım?" demeyeceksin. Güneş kremi, temizleyici ve nemlendirici üçlüsünü asla ihmal etme, cildin sana teşekkür edecek! ✨
Cevap
5Cevap
düzenli yaparım
Üniversite de başladım tam olarak ama lisede de yapardım ama tamambir bakım değildi maske vs yapmazdım ama keşke lise de de yapsaydım daha çok ama şu an iyu
18 yaşımda başladım anam hep der ki kendine bak ben gibi çıtır kal diye diye kafama işledi 😅
Gec basladim ya 24 yasinda
15 16 yaşlarında başladım sanırım
annemden görüp öğreniyodum hep küçükken
Yirmili yaşlarda başladım ve memnunum.
18denbberidir yaparım
30 yastan sonra basladim
17 de falan
Sana bişey deyecem
Askerden sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?