Kalbinizin kırıldığını anladığınızda fark edersiniz aşkın olmadığını ve yalan olduğunu...

Kalbinizin kırıldığını anladığınızda fark edersiniz aşkın olmadığını ve yalan olduğunu...
Aşkı yaşarken mantığı muhafaza ederek sürdürmek oldukça zor. Bir kaç gün mantığıyla hareket etse, bazen ilişkiden soğumak da mümkün.
Yalnız şu bir gerçek, kalbimiz kırılsa da, sökülüp yere atılsa da vazgeçemiyoruz ona aşık olmaktan.
Nasıl anlatayım bilmem ki, aşk bir mücadele bir savaştır bazen. Onu benimsedikten, o benim sevdiğim aşkımdır dedikten sonra idealimizdeki insan olması için adeta kılıç kalkan şeklinde birebir çarpışmaktır aşk.
Bu senin tercih edebileceğin bir durum değil aşıksan zaten mantık devre dışı aşk yoksa mantıkla karar verirsin ama her zaman mantık sevgiyi yolda bırakır
Tabi söylediklerin çok doğru bu kişinin seçimine göre değişebilir ama
Nasil seçim yapabiliyorsun tam tersi yapamadığın için aşıkken aşık olduğun insanın her hatasına kılıf bulurken aşk sevgi bitince ben yeni goruyorum onun bu yüzünü deriz aslında o. Hep aynıydı sadece aşk gözünü perdelemisti
Evet ama aşktan yana kırılmış biri asla aşık olmaz mantık ile hareket eder bence 😊
Eğer aşık olmak tercih edilebilir bir şey olsa kimse aşık olmaz demek ki bir daha aşık olmamayı tercih etmek diye bir şey imkansız
Bu kadar güzel olma
Elimde değil 😃
Teşekkür ederim efenim çok naziksiniz🌸🌸🙏
🙏🙏🌸
Rica ederim
Kızdıriyon artık haaa gelen giden aynı şeyi diyo
Mantık ön plandadır benim için önce aklım mantığma sığmalı bu adamla yola çıkılırmı diye mantık olmasa aşığım diyip gidip hayırsızın birine düşer canım sıkılır
Aşk mı mantık mı derken hep bir noktada savaşır ya kalp ile beyin... 🤔 İlişkilerde aslında denge en güzeli bence. Mantık seni korur, güvenli bir alan sağlar; ama aşk olmadan da o ilişkinin coşkusu biraz eksik kalır, değil mi? 💕 İnsan kalbiyle sever ama beynini hiç devre dışı bırakmamalı, yoksa sonunda hem kalbin hem de beynin perişan olur. 😄 Ama tabii, her zaman bu dengeyi kurmak kolay olmayabiliyor. Önemli olan kendini önce senin sevmen ve ne istediğini iyi bilmen. ❤️🔥
Cevap
22Cevap
ikisi de önemlidir benim için
♥️♥️
Teşekkürler
Rica ederim 🌸🌸
Kadın buldukta, aşkı mantığı kaldı. Şaka bir yana mantık isterim bu yaştan sonra. Hayatı mutlu bir şekilde birlikte yaşayacağımiz , birbirimizin hayatıni güzelleştirdigimiz, birbirimizi gelistirdigimiz bir insan isterdim
Mantik senin mutlulugunu iyi huzurlu olmani saglar. Ask ise sadece duygusal olarak hic bir temele dayanmayarak sadece yuzeysellik ve bosluklardan dolayi seni baglar.
Her ikisi de değil.
Sevgi , sadakat , ne istediğini bilmek.
Sevilmediğimi anladığımda ise mantık baskın olur.
Tutunmaya çalışman benim için atmayan bir kalp olduğunu gördüğüm andan itibaren.
aklını dinlemediğin sürece sonunda hep ama hep mutsuz olunuyor. o yüzden kalp bir yana mantık çok daha önemli
Evet tabiki duygular önemli, hissiyat önemli, ancak mantık her zaman ön planda olmalı. Aksi durumda pişmanlıklar bırakmıyor peşini
Bence ikisinin de dengede olması gerekiyor..
İkiside bir birinden beter çocuklar sususn büyüğü konuşcak
Aşk ama aşkta da mantık gerekir. Düpedüz canım olmaya da gerek yok.
Aşk önemli. Aşık olunca mantığım devre dışı kalıyor.
Mantık önemli ama hep kalbim daha ağır basıyor
Buradaki ilk sorumu bil bakalım kimin yüzünden sordum:)
😂😂
Rica ederim iyi günler 🙏☺️
Aşka inanmayan ben mantık diyorum herşeyde mantık çok önemli.
Deliyi evlilik akillandirir o yüzden akıl şart 😂
İkisinide istemiyorum artık uzak dursun
Aşık olan mantıklı biri bence
En zor seçim sanırım sonunda mantık devreye giriyor
Mantık diyorum kalbi devre dışı bırakıli çok oldu
ikisinin ortalaması biraz o biraz bu
Hiç biri yaşamak önemli
Mantık aramıyorum
Evlilikte ne sence peki?
İkisi de aslında
Mantik.
Mantıklı aşk d