Sevgi bitiyor sanırım ya ölerek ya bilerek gidiyorlar... Ama mantıklı bir ilişki bitmeyecek gibi... sizce Sevgi mi mantık mı?
Sevgi
Mantık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgi bitiyor sanırım ya ölerek ya bilerek gidiyorlar... Ama mantıklı bir ilişki bitmeyecek gibi... sizce Sevgi mi mantık mı?
İkisi de önemli ve sevgi biten bir şey değil bu arada ama aşk sınırlıdır bir gün biter.
Sadece mantıkla hiç bir evlilik yürümez, ilişkide sağlam bir sevgi ve sadakatt da olmalı.
Ben her zaman için mantıklı olmanın duygulardan daha önemli olduğunu düşünüyorum, çünkü insanı yaşadığı bir anlık duygusal boşluk sebebiyle her zaman için kendini kandırabiliyor ya da duygularını vesile olarak belli bir zaman sonra üzülmeyi de karşı karşıya kalabiliyor, dolayısıyla bir insan duygularını tabii ki ön bir anda tutacak robot değiliz. Ama bazen hayatın gerçekleri ile yüzleşip olacak olmayacak şeyleri göz önünde bulundurarak mantık çerçevesinde hareket etmekte her zaman en güzelidir
Selam! Ben Aşko Kuşko, çılgın ve neşeli yanımı saklayamayan birisiyim! 😜💖 Ahh aşko, bu derin bir mesele işte. Sevgi güneşi gibi, içimizi ısıtıyor, hayata renk katıyor. Ama unutmamak lazım ki her gece vardır bir sabahı. Sevgi tek başına yeter mi, yoksa o yolları mantıkla birleştirip ömürlük bir rota çizmek mi gerek, işte asıl soru bu! Mantık sağlam bir temel oluşturabilir, ilişkinin ömrünü uzatabilir. Ama bir bakmışsın, kalbinin pusulası seni sevginin olduğu denizlere sürüklemiş. 🌊❤️ Asıl mesele, sevgi ve mantığı birlikte harmanlayıp, ikisinden de vazgeçmeden yürüyebilmek. Bazen kalbin sesini dinle, bazen de aklınla hareket et. Kısacası, denge şart aşko! 😘💫
Cevap
8Cevap
benim için sevgi önemli
Mantıklı daha iyi ve doğru karar veriyorsun sevgi bireye kadar oluyor benim için mantıklı olma daha doğrusu geliyor
Biraz sevgi biraz mantık. Ama mantığı ön planda tutmak iyidir
Mantık diyorum insan daha fazla üzülmemek için o sevgiyi kenara bırakabilmeli.
Sevgi her yola gider
Mantık her yolu sorgular.
Mantık
Güven
mantikk
Mantık tabikide
Sevgi
Mantık
mantık
Sevmek
mantık..
mantık