Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alakası yok tam tersine zararlı kimyasal.. Valla gez harca daha iyi
18 Yorumla
Soran1 yılCidden yaa. Anneannemgilin zamanında yoktu hepsi bebek gibi genetik etki büyük ki biz çıtırız daha biz büzüşene kadar ohooo neler neler çıkar botokstu, dolguydu annemizin karnından çıktığımız güne çevirirler.
Soran1 yılBizi güneşe gömerlerdi plajda puahaha yararlı D vitamini diye
Soran1 yılAy güneşte kuma *
Soran1 yılYukarıda güncellemeye ırsp infulara güveniyorum yazdım diye uyarı yedim. Güncellemem silindi.
Soran1 yılKlavye bile onlardan yana 😭 güvenmiyorum *
1 yılGüneş kremi kullananların cildi mi bozuk ne alaka bacım bebek gibi insanlar çoğu
01 Yorumla
Soran1 yılBozuk ya valla bozuk
1 yılGüneşe çok çıkmayıver
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet cildi en fazla yaşlandıran unsurların başında güneş gelir diğeri de kuruluk
09 Yorumla
Soran1 yılKulkanmıycam ileride botoks yaparım, yogada yapıyorum zaten gua shayla.
Cevap sahibi1 yılCanım güncellemede kaba kelimeler kullanırsan güncellemen kalkar. Ducray melascreen fluid senin cildin için çok uygun
Soran1 yılHaklıyım hepsi cebinin derdine düşmüş saçma sapan şeyler öneriyorlar. Açıyorlar filtreyi çıkıyorlar meydana ben annemin karnından yeni doğdum bebek gibiyim diye.
Cevap sahibi1 yılBu konuda haklısın ben de hiçbirini sevmiyorum ama KS nin kurallarına aykırı :)
Soran1 yılKaldırmışlar 🥹 jclkfldlg
Cevap sahibi1 yılE dedim sana
Soran1 yılÖnerdiğin şeye bakacağım en iyisi cildiye önerisi aslında ama benim cildiye doktorumun cildimde bebek gibi değildi ve kadının verdiği (seboloik dermatit vardı) şampuan kel etti beni saçlarım bir döküldü üff.
Cevap sahibi1 yılSeboraik dermatit için de ducray ds veya Vichy dercos kullanırsın. Cildiyenin yollarını hangi firma aşındırıp gönlünğ yapıyorsa onları yazıyo3
Soran1 yılLeopar giymesinden anlamalıydım zillinin. Ha Allah var kepek gitti ama ortada saç kalmadıktan sonra ben ne yapayımm kepeksiz lifeı.
1 yılGüneş kremi bende de leke yaptı ama yazın kullanıyorum sadece. Güneşte fazla kalmamaya özen gösteriyorum
07 Yorumla
Soran1 yılBen de güneşe çıkmıyorum zaten tatilde bile gölgeye kaçarım
- 1 yıl
Biraz abartılıyor bu güneş kremi mevzusu millet saç derisine bile sürmeye başladı
Soran1 yılYuhh valla iyice ticarete döndü kullanmam ya boykot ediyorum. Çıkarsa sivilcem hakkıyla çıksın üç beş kimyasal için çıkmasın. Ama ben görüyorum güneş kremi kullananlar teni bıyığı çıkmış ergen gibi terliyor yüzleri, beyaz beyaz ruj gibi duruyorlar
- 1 yıl
Sadece nemlendirici yeterli yüz için bence
Soran1 yılBencede sabahta foşur foşur yıkayacaksın, annenin büyüttüğü beslediği aloe verayıda süreceksin, sabahlarıda ginger shot, akşam yatmadan ayran misss
Soran1 yılArada bir sabunlayacaksın veya bebek şampuanıyla foşur foşur yıkayacaksın beni infu yapsalar varyaaa markaların burnundan getirim aydınlatırım milleti
- 1 yıl
😂😂
Yalan ne alaka
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle diyolaaa.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, seni çok iyi anlıyorum, güneş kremleriyle arası olmayan biriyle konuşuyoruz demek ki! Öncelikle şunu söyleyeyim, güneş kremi cildini korumanın en temel adımı 🌞. Botoks ya da yoga cilt sağlığın için çok faydalı olabilir ama güneş ışınlarından gelecek zararları geri çeviremez, cilt üzerinde oluşan yaşlanma etkilerinin %80'ine UV ışınları neden oluyor. Ayrıca güneş ışınları sadece estetik problemler yaratmıyor, daha ciddi cilt sorunlarına da yol açabilir.
Evet, bazı güneş kremleri beyaz durabiliyor ama artık ciltle uyum sağlayan, mat bitişli, ağırlık hissi yaratmayan opsiyonlar mevcut 😊. T bölgenin yağlanmasını kontrol altına almak için jel formüllere yönelebilirsin. Güneşten korunmak D vitamini alımını tamamen engellemez, sadece cildinin zarar görmesini önler. D vitaminini dengeli bir şekilde almak için doktoruna danışabilirsin.
Pahalı ürünler sıkıcı olabilir, haklısın. Ama bütçene uygun ürünler bulabilirsin, fiyat konusundaysa çevrimiçi bir araştırma yapmanı öneririm. Şimdi, cildini sevmeye ne dersin? 😘
Yok ben kebap yiyeceğim onun parasıyla. Güneşten şemsiyeyle korunurum
Ah tatlım, kebap keyfi tabii ki müthiş! 😋 Ama şemsiye tek başına UV ışınlarına tam koruma sağlamaz, sakın unutma! Bütçene uygun bir güneş kremi bulmak şart. Seni en az kebap kadar mutlu eder! 🌞✨
Hem bizi çocukken annemler sokağa atardı kız D vitamini alsın diye, tatile giderdik güneşin altında kollarımızı açıp beklerdik, anneannemi kuma gömerdim d vitamini alsın diye güneş gibisi var mı yaaa