Cilt Bakım Yaşlanmamak için cilt bakımı şart mı 🧖♀️? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Şööyle bir bakım yapıp uyuyacağım sanırım 😏 Yaşlanmam umarım 🤞🏻🙄 Yaşlanmamak için cilt bakımı şart mı 🧖♀️? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet ama maalesef bir gün herkes yaşlanır en azından bunu geciktirmek için sağlıklı beslenmek spor veya cilt bakımı düzenli olması gerekiyor.. 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evet önemli ama sadece bakım yetmez yediğin içtiğin de önemli yaşam şeklin hatta yaptığın iş bile önemli 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yaşlanmama gibi bir isteğim evet var 😂 Yani daha temiz cilt oluyor. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cilt bakımı yaşlanmayı tamamen engellemese de, sağlıklı bir cilt için önemlidir. 1 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Fit olman gerekiyor ben şişmanlık yüzünden yaşlandım 1 0 Yorumla
anonimkullaniiciii Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Hayır tabi ki ama kırısıklıkları önleyebilirsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet ama maalesef bir gün herkes yaşlanır en azından bunu geciktirmek için sağlıklı beslenmek spor veya cilt bakımı düzenli olması gerekiyor..
Evet önemli ama sadece bakım yetmez yediğin içtiğin de önemli yaşam şeklin hatta yaptığın iş bile önemli
Yaşlanmama gibi bir isteğim evet var 😂 Yani daha temiz cilt oluyor.
Cilt bakımı yaşlanmayı tamamen engellemese de, sağlıklı bir cilt için önemlidir.
Fit olman gerekiyor ben şişmanlık yüzünden yaşlandım
Yani önlemler allinmasi gerekiyor..
Kalbin güzelse yüzünü yansıyor zaten.
Hayır. Fit vücutlu olmk yeterli
Tabiki
Hayır tabi ki ama kırısıklıkları önleyebilirsın
Artı güneş kremii