Sivilceden yana sıkıntısı olmayıp sadece çilek burun problemi yaşayan var mı? Bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz?

Sivilceden yana sıkıntısı olmayıp sadece çilek burun problemi yaşayan var mı? Bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz?

Beni anlatmışsın yüzümde çok az sivilce çıkar ama burun bölgem oldum olası siyah noktadan muzdarip. Salisilik asit içeren ürünlerle cilt temizliği yapıyorum. Zaman zaman siyah nokta bandı da yapıştırıyorum. Ama cilt temizliğini aksattığım anda tekrar gözle görülür olmaya başlıyor
Bu da kötü yanı
Maalesef
Pıeling ağda ısıtıp sürüp iyice bal mumu gibi biraz kuruyuncaya çekiyorum soyarak bantlardan daha etkilidir ve ölü deriyide alır https//media. tenor. com/40s_I1KYTj0AAAAM/wax-beard. gif
Derin noktaları almıyor onlar
Reçina özlü olan alır pudralılar almaz
Benimki pudralı değil de kara nokta derin demişti doktorum. Keşke daha üstte olsa alsaydı seninki gibi
Çekirdek ve yağlı şeyler çok yapar sigara da öyle gün içimdeki tozlar da sizin gözenekler açık ve derin o zaman hergün tonikle temiz tutun ve gözenek siyah nokta kapatıcı Gratis te var zencefil özlü tonik ve kompakt sebamed sabun iyi geliyor
Sabunum ondan evet çok memnunum
Yağlı ciltler çok müsaittir o yüzden ilgi ve perhiz ister
Karma benim. Ama burun bölgesi yağlı sadece
Yani T bölgen yağlı evet karma cilt bu çok dikkatli olmalısın
Hiçbir şey uyum sağlamıyor
İyi tanıman lâzım tenini cilt aneliz gerek ayrıca çok sıcak su ile yıkama ılık olmalı doğal gül suyu iyi gelir ben aspirin ezip balla karışım yapıp onu sürüyorum onun pütürleri iyi geliyor mesajla karbonat ve gliserin karışımda öyle
Ben bal ve limonu karıştırıyorum. Karbonat da duydum ama fazla gelir asidi diye ekleyemedim. Gül suyu olmazsa olmazım
Sadece karbonat ağır asidi kıran gliserin veya zeytin yağı o pütür dokusu ölü deri ve gözenek temizliyor ondan dedim
Bunu bilmiyordum. Karbonat hepsinden makul geldi gözüme
Yani abartısız haftada bir harika sonuç ama yinede size kalmış tabiki de emin olun yağ noktalsrı daha az geliyor küçülüp kayboluyor sıkılınca kurt gibi kendiliğinden çıkıyor
Süpersiniz, evet çıkıyor da gözenek büyüyor
Daha yeni çıktı hemen kapanmaz dikkat li temizle bak nasıl kapanacak demekki yağlar çok sert ve zaman aşımında dolgunlaşmış yer etmiş temizleme tonik ve sabuna devam Gerekirse gözenek kapatıcı al sabırla bekle gör☺🥰
Teşekkür ederim canım
Rica ederim 🤗🥰
Cevap
5Cevap
yaşamıyorum
İyiymiş
Gratiste siyah nokta maskeleri var onlar işe yarıyor
Kendi markasının ürünü mü
İkisi de başarılı markalar
Düzenli peeling yapılınca bu sorun olmuyor pek.
Bir gözenek hastalığı varmış. Geniş gözenek peelinge rağmen tetikliyor
Buhar banyosu yapıp onları sıkıcan bu kadar basit kaldıkça daha derine iner alta inmeden sık da kurtul iğrenç bir görüntü çünkü
Maalesef ki öyle gerçekten
Evet var nasıl gecircez
İşte biz de onun cevabını arıyoruz
😒😒
Siyah nokta bandı kullan kil maskesi yap
O bantlar ııh
Trendyolda bir marka iyi baya sen bilirsin
Linkini atar mısın
İstersen mesaj atayım resmini
Mesajı açıyorum
Açık oradan ürünü görebilirim
Attım