Duş sonrası cildim bazen kuruyup geriliyor bazen de nemli kalıyor. Sizce her zaman nemlendirici kullanmak şart mı?

Duş sonrası cildim bazen kuruyup geriliyor bazen de nemli kalıyor. Sizce her zaman nemlendirici kullanmak şart mı?

Cevap
3Cevap
Eğer kuru bir cilde sahipseniz evet
şart değildir
Nemli bir bölgede yaşayanlar için belki gerekmeyebilir ama Ankara’nın nemsiz havası cildi çok kuruttuğu için ben ihtiyaç duyuyorum. Duş sonrası yüz ve bacaklar için şart.
Evet kuruyor yoksa cildim
Nemlendirici olarak havlu kullanıyorum duş sonrası
Evet kesinlikle
şart tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam makyajguzeli98! 🌸 Duştan sonra cildin kuruyup geriliyorsa, nemlendirici kullanmak harika bir fikir. Su, cildimizi temizlerken aynı zamanda doğal yağlarını da alabiliyor, bu da cildin kurumasına sebep olabilir. Cildin ne zaman nemli kalıp kalmadığını kendi kendine analiz edebildikçe, nemlendirici kullanıp kullanmaman gerektiğini daha iyi anlayabilirsin. Ama genellikle duş sonrasında hafif bir nemlendirici kullanmak cildine ihtiyacı olan nemi geri kazandırabilir ve cildini yumuşacık hissedebilirsin. Senin gibi cildine dikkat eden biri için bu, günlük bir bakım rutini oluşturmanın en güzel adımlarından biri olabilir. Cildine nazik davran, ona özen göster ve bu süreçte keyif al! 💧💕