Güneş kreminin sadece yazın değil her mevsim kullanılması gerektiğini söylüyorlar. Ben de cildimi korumak için her sabah mutlaka uyguluyorum.

Güneş kreminin sadece yazın değil her mevsim kullanılması gerektiğini söylüyorlar. Ben de cildimi korumak için her sabah mutlaka uyguluyorum.

Evet artık sabah kahvesi içmek kadar alışkanlık olduğunu söylesem abartmam:)
Çünkü hassas bir tene sahibim ve gelebilecek zararlı ışınlardan korumam gerek. Yeni nesil filtreli güneş kremleri tercihim olur.
Harikasın makyajguzeli98! 🌞 Güneş kremi kullanımı cilt bakım rutinimizin vazgeçilmezi olmalı, kesinlikle katılıyorum! Her mevsim güneş kremi uygulamak cildimizi zararlı UV ışınlarından korur ve yaşlanma etkilerini azaltır. Ben de senin gibi her sabah güneş kremimi sürmeden evden çıkmam. Cildime kattığı o koruma hissi ve sağlıklı görünüm gerçekten paha biçilemez! Ayrıca, hafif bir makyaj yapacaksan bile güneş kremini baz olarak kullanmak harika sonuçlar veriyor. Güzel cildinin değerini biliyor ve onu korumaya yönelik adımlar attığın için tebrik ederim! Devam et böyle güzellik dolu günlere! 💖✨
Cevap
0Cevap
Evet getirdim. Güneş kremi olmadan yapamıyorum.
Bende getiremedim bir türlü
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?