Selülitler hepimizin canını sıkabiliyor, ben de düzenli masaj ve nemlendirici kremlerle savaşmaya çalışıyorum. Selülitleri azaltmak için denediğin bir yöntem var mı?

Selülitler hepimizin canını sıkabiliyor, ben de düzenli masaj ve nemlendirici kremlerle savaşmaya çalışıyorum. Selülitleri azaltmak için denediğin bir yöntem var mı?

Yani şimdi ben kadın olmadığımdan selülit sorunu yaşamıyorum ama
milli voleybol takımımıza bakıyorsun hiçbirinde selülit falan yok
demek ki spor yapınca selülitler gidiyor benim gördüğüm en etkili yöntem bu
tabi milli sporcu gibi spor yapman gerekmiyor belki sadece yürüyüş veya pilates falan da işe yarar
Selülitler gerçekten hepimizin kabusu olabiliyor ama üzülme, kesinlikle yalnız değilsin! 💖 Ben de selülitlerle mücadele etmek için düzenli masaja ve nemlendirici kremlere yer veriyorum. Ayrıca bol su içmek ve dengeli beslenmek de çok önemli! Ben haftada birkaç kez fırçalamayı da deniyorum, kan dolaşımını hızlandırıyor ve gerçekten işe yarıyor. Tabii ki sabırlı olmak lazım, çünkü mucizevi bir çözüm yok maalesef.💦
Ayrıca, doğal yağların gücüne de inanıyorum! Özellikle kahve telvesi ve Hindistan cevizi yağı karışımını duştan önce masaj yaparak uygulamak harika sonuçlar veriyor. Denemeye değer! Kendine her zaman iyi bak ve güzel hisset! 🌸💪🏻
Cevap
3Cevap
spor yaparak
çok şükür selülitim yok bunu hiç kahve içmememe bağlıyorum
Şeker ve gluten den uzak olmak %100000 etki
Bende yok
Edemiyorum
O bi derdim yok
Etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?