Bir sürü var şimdi hangisi iyi kullandığınız memnun olduğunuz hangisi ne önerirsiniz

Bir sürü var şimdi hangisi iyi kullandığınız memnun olduğunuz hangisi ne önerirsiniz

Uzun uzadıya şuna dikkat demenin anlamı yok. Günlük vurmayacaksan sakalına, şarjlı ve elektrikli çalışan. Powertec ve Dinling marka bir makine satın alın. Dinling Koç Kozmetik makineleri Hasan KOÇ, bir yerde yazmıştım, Türkiye sahasında ithalatı en iyi yapan 5 firma varsa zirvede kendisi bunlardan biridir. Kuaför tipi profesyonel makinelerdir. Bu tür makinelerde garanti yoktur... Belgesi vardır kullanım sonucunda şartları ortadan kalkar. Cihazınız çok çok temiz, kullanımı az, makinenin üretiminden sıkıntılı deyip tamiratını yapıyor. Değiştirmiyor makineyi. Powertec sahibi Allah rahmet eylesin Beşir Hocam, Koç'un yanında kuzudan yetişmiş, koç olmuş, aslan olmuş ve Rahmetli olmuş. Hüseyin Saygılı, devam ediyor kaldıkları yerden. Elâzığ depreminde, çalıştığı Elâzığılı firmaları arayıp bütün bakiyeyi silmişti. Bakiyenin bin lira olmuş yüz bin olmuş hiç önemi yok silivermişti. Allah herkesin birini bin etsin, Powertec'in birini bin etsin... Bu firma ve yetkililerine karşı, ağzındski vidayı açtım, onun için sorun oldu, ücretsiz yapar da göderirler... İlk defa Powertec için yazıyorum yaptığı babayiğitliğini...
Cevap
4Cevap
İnter mac 1453 tavsiye ederim. Saç da kesersin bununla ayrıyetten
Teşekkürler bakacağım
Zamanında braun kullanmış biri olarak söylüyorum. O paraları dökmeye hiç gerek yok
Remington F5000 🌟
Bakacağım abla
Bu tıraş makinası şekillendirme adına iyi özellikle ✨
Sen nerden biliyorsun abla 😀
Bir forumda denk gelmiştim aklımda kalmış ve babam var bilebilirim :d
Güzel xdd
Buna dair de bir tecrübe varsa yapacak bir şey yok, zaman çok, amiyame her otu boku (!) biliyor. 20 sene öncesinden saç sakal makine ithal eden ülkede en az 10 seme kuaföre, 6,7 yıl da e ticaret müşterilerine sattığım ürün için de bir kaç söyleyim. Alım gücünüz, ayırdığınız bütçe ne kadar ve hangi parayı ödesen bu ürünü kaç zaman kullanmak istersin.. Bununla beraber makineyim hangi aralıklarla, nasıl kullanacaksın, cilt hassasiyeti, sivilce gibi faktörler makine seçiminde etkili.
Biraz pahalı fakat braun sakal ürünleri kaliteli. Ben günlük kullandığım için kendime iyi bir makina aldım. Aksi halde cildim çok kızarıyor
Hangi modeli
Series 9 pro modeli. Ben iki sene önce almıştım. şu an muhtemelen çok uçuktur. Ama genel olarak braun bakabilirsin bütçene göre
Teşekkürler araştıracağım
phlips
Hangi modeli
Powertec
Xiaomilere bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?