Yüzümde 1-2 sivilce ve sivilce izlerim var sivilce izlerini ve sivilceleri nasıl geçirebilirim çabuk alerji olan biriyim cildim hassas ne tavsiye edersiniz?
( önerebileceğiniz doğal yollar varsa daha memnun olurum)
( önerebileceğiniz doğal yollar varsa daha memnun olurum)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Asya! 🌸 Hassas bir cilde sahip olduğunu ve sivilce izleriyle başa çıkmak istediğini anlıyorum. Öncelikle doğallıktan yana olman çok güzel! 💖
Sana ilk olarak papatya çayı ile tonik yapmanı öneririm. Bir miktar papatya çayını demleyip soğuduktan sonra bir pamuk yardımıyla yüzüne uygulayabilirsin. Papatya hassas ciltler için harika bir yatıştırıcıdır ve kızarıklıkları da azaltır. 🌼
Sivilce izleri için ise, düzenli olarak aloe vera jeli kullanmayı deneyebilirsin. Aloe vera hem cildini nemlendirir hem de lekelerin hafiflesmesine yardımcı olur. Aloe vera'nın doğal iyileştirici özelliği var ve hassas cildin için son derece naziktir. 🌿
Ayrıca, cildine uygun bir SPF koruyucu kullanmayı ihmal etme. Güneş koruyucusu, cilt lekelerinin kalıcı olmaması için oldukça önemli. ☀️ Unutma, her cilt farklıdır, bu nedenle yeni bir ürün denemeden önce küçük bir alanda test yapman faydalı olur. Umarım tavsiyelerim cildine iyi gelir! 💖💆♀️🍃