Tavsiye teselliye ihtiyacım var?

32 yaşındayım.6 aydır flört ettiğim ara sıra barışın ayrıldığım 21 günlükte sevgili olduğum , eskidende lise arkadaşım olan biriyleydim. Hiçbir sorunumuz yoktu gayet güzel anlasiyorduk. Birliktelik yaşamak istemiyordum hiç yasamamistim. Cok ileri gitmeyeceğim dedi müsade ettim ve ne olduğunu pekte anlayamadan biranda oldu. Üzerinden bir hafta geçti seviyorum ediyorum birlikte olmamızdan daha doğal bir şey yok vs. diyordu. Dün akşam eski kız arkadaşı sosyal medyadan sevgilimi ekledi. . Ve gayet sakince rahatsız olduğumu dile getirdim. Bunda bir şey yok vs. ufak bir tartışma yaşadık. Ve 1 hafta önce konuştuklarını silmeyecegini söyledi. şu an seninle hala sevgili olup olmadığımı sorguluyorum diyince yine sakince kapıyı açıp yolda arabadan indim. Kızla sosyal medyada birbirlerini takibe aldılar. Ben kendim için en değerli şeyimi namusumu heba ettim. Ama ona tek kelime etmedim. Bana verebilecek bir tavsiyesi tesellisi olan var mı. Ruh halim pek iyi değil lütfen dalga geçilecek bir durumu kaldirabilecegimi sanmıyorum 🙏

Güncellemeler
+1 yıl
Herkese güzel cevapları için teşekkür ederim , inanın kendimde güç toplamamda yardımcı oldu. Ama aklımda takılıp kalan bir şey var. Ben o çocuk için eğlencelik biri mi oldum, beni farklı bir gözle mi görmeye başladı sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Evet eski sevgilisine geri döndü. Tarih olarakta Ocak ayını yazmışlar. Biz Şubat 'ta komusmaya başlamıştık. Maalesef kandirilmislik hissinden kurtulamıyorum
Tavsiye teselliye ihtiyacım var?