Selamm🥳🥳
Gecenin bu vaktinde cildimi neden dert ettim bilmiyorum neysee kendime yeni yıl hediyesi olarak güneş kremi ve nemlendirici alacağım, bendeki güneş kremi orta ayarda su bazlı ve artık rahatsız hissediyorum.
Selamm🥳🥳
Gecenin bu vaktinde cildimi neden dert ettim bilmiyorum neysee kendime yeni yıl hediyesi olarak güneş kremi ve nemlendirici alacağım, bendeki güneş kremi orta ayarda su bazlı ve artık rahatsız hissediyorum.
Güneş kremi olarak la roche posayın güneş kremini kullanabilirsin. Bu markanın güneş kremleri oldukça etkili ve kaliteli. Hemen hemen her cilt tipi için kremleri bulunuyor tavsiye ederim. Diğer önerim ise sebamed ve solante. Bu iki güneş kremide gerçekten oldukça etkili. Karma, yağlı yağlı kuru ciltler için kremleri bulunuyor tavsiye ederim..
Lorealin yeni çıkan güneş kreminden herkes memnun ben de yaz aylarında kullandım güzeldi ağırlık yapmıyor. Nemlendirici krem olarak versew öneririm. Versew in kıymetini ilk anlayamamıştım sonra cream co ya geçtim şimdi anlıyorum kıymetini ahsjs. Bu bitince tekrar versewe dönücem
Cevap
4Cevap
nivea var
Sebamed çok güzel bence.
sinoz pink touch güneş kreminin öneririm canıms. nemlendirmesi ve koruması çok iyi.
La Roche posay kullanabilirsin
Güneş kremini ne yapacaksın
Hepsi ayni assagi yukari ya
Hic kullanmadim
La roche
Dermoskin acnmat de cok iyi
Yaglı bırakmıyor cok guzel, kullanıyorum zaten matlastırıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?