+1 yılKuru ciltler için güneş kremi seçerken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta vardır. Öncelikle, seçilen kremin alkol ve parfüm içermemesi önemlidir. Ayrıca, su bazlı güneş kremleri hem nemlendirici etkisi hem de hafifliği ile en uygun seçenek olabilir.
İşte kuru ciltler için bazı güneş kremi önerileri:
Missha All Around Safe Block Aqua Sun: Bu ürün, %75 oranında nemlendirici özler içeren formülüyle günlük nemlendiricinizle bile yarışabilecek kadar iddialı.
Missha Safe Block Rx Hyalron Soothing Sun: İçerdiği altı farklı moleküler ağırlıkta hyalüronik asit sayesinde cilde oldukça güçlü bir nem desteği kazandıran ürün, cildi yatıştırmaya da yardımcı oluyor.
Mizon Cicaluronic Non Nano Sunblock SPF 50+: Bu ürün, hipoalerjenik özellik taşıyor ve içerisinde hem Centella asiatica hem de beş farklı çeşitte hyalüronik asit bulunuyor.
Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hipoalerjenik Güneş Koruyucu Süt SPF50+ 200ML
SkinCeuticals Ultra Facial UV Defense SPF 50: Geniş spektrumlu UVA ve UVB korumasına sahip bir diğer güneş kremi.
Bu öneriler genel bir rehber niteliğindedir ve her bireyin cilt tipi ve ihtiyaçları farklı olduğu için kişiye özel bir ürün seçimi yapılması önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
u +1 yılKuru bir cilde sahip isen güneş kremi yerine nemlendirici krem kullanabilirsin istersen. Bende kullanıyorum aynı zamanda kuru bir cilde sahibim ve nemlendirici oldukça etkili kuru bir cilt için. İstersen nivea nemlendirici kremi kullanabilirsin. Bu krem oldukça faydalı ve güzel bir nemli krem. Hem cildinde krem hissi veya yağ hisside bırakmıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
u +1 yılnivea var
00 Yorumlasinozun pembe güneş kremi baya yağlı iyi nemlendiriyor sivilcede yapmıyor seversin bence
02 Yorumla- +1 yıl
Yağlı olması üzdüüü yağlı olmayan önerebileceğin ne var?
50spf ney?
04 Yorumla- +1 yıl
Güneş koruması yüksek demek
- +1 yıl
Nolcakk
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım