Yüzüm kuru ama sivilceye çok yatkın ona göre sivilce yapmayan ama kuru cilt için öneri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYüz nemlendirici ve güneş kremi seçimi, cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. İşte genel olarak önerilen bazı ürünler:
Yüz Nemlendiricileri:
- CeraVe Moisturizing Cream: Kuru ve hassas ciltler için idealdir. Hyaluronik asit ve seramidler içerir.
- Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream: Normal ve karma ciltler için uygundur. Hafif bir formülü vardır ve cildi nemlendirir.
- La Roche-Posay Toleriane Double Repair Face Moisturizer: Tüm cilt tipleri için uygundur. Cildi nemlendirir ve korur.
Güneş Kremleri:- La Roche-Posay Anthelios Melt-in Milk Sunscreen: Geniş spektrumlu koruma sağlar ve suya dayanıklıdır.
- Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen: Hafif, yağsız bir formülü vardır ve geniş spektrumlu koruma sağlar.
- EltaMD UV Clear Facial Sunscreen: Hassas ve akne eğilimli ciltler için idealdir. Cilt tonunu eşitler ve geniş spektrumlu koruma sağlar.
Bu ürünler genel olarak önerilir, ancak her cilt tipi ve kişi için en uygun ürün farklı olabilir. Bu nedenle, bir ürün seçerken cilt tipinizi, ihtiyaçlarınızı ve yaşam tarzınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ayrıca, yeni bir ürün kullanmadan önce bir cilt bakım uzmanı veya dermatolog ile görüşmek en iyisidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYagsiz yuz nemlendirici istiyorsan gratisteki nivea salataalik özlü krem harika benim cildim sivilce ilacindan dolayı çok kuruduğunda onu sürüyorum kuruluktan pul pul dökülüyor hem içinde yağda yok dogal alabilirsin rahatça ama tabi biraz islak yapış his yapıyor bazıları sevmiyormuş ama ben çok severim maskeyi böyle yüzde hissettiren nemlendiriciyi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
7Cevap
u +1 yılLa roche posay kullanabilirsin
00 Yorumla
u +1 yılNivea var
00 Yorumla
+1 yılVersew markasının nemlendirici kremine bayılmıştım. Şimdi cream co aldım ama versewden sonra pek memnun kalmadım bitince tekrar geri dönücem. Hızlıca alayım diyorsan sebamed de önerebilirim. Güneş kremi olarak şu sıralar pek bi bilgim yok.
00 YorumlaSinoz pink touch güneş kremini alabilirsin benim cildim de senle aynı bana çok iyi geldi
00 Yorumla
+1 yılYves Rocher nemlendiricisi kullanıyorum, güneş kremim yazın "mustela" kışın "The touch"
00 Yorumla
+1 yılEn iyi krem etkisini hücresel bazda antioksidanlarını artırarak yaptırırsın cilde.
00 Yorumla
+1 yılbenim yüzüm de çok kuru ama sivilce çıkıyor ziaja tonik kullanıyorum sonra niveanın nemlendiricisi var onu kullanıyorum gayet iyi nemlendiriyor. güneş kremi olarakta nice kullanıyorum nemlendirmesi koruması güzel benim açımdan
00 Yorumla
+1 yılNivea nın güneş kremleri mükemmel Yüz nemlendirici olarak neutrogena ve ya be beauty tercih edebilirsin
00 YorumlaNivea kapaklı kutudaki o çok güzel
00 Yorumla
+1 yılSu bazlı olanları deneyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGliserinli olan iyi olabilir
00 YorumlaYves rocher, sebamed
00 Yorumla
+1 yılKantaron yağı sür
00 Yorumla
+1 yılAnuflex Pomad
00 YorumlaSebamed
10 Yorumla