Cilt Bakım Kuruyan cildini kışa hazırladın mı? (Sayfa 3) Bioderma Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2028 Kuruyan cildini kışa hazırladın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 48 kişi beğendi
çilekliiilolipop Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Cildim aşırı kuru değil Allah'tan sadece biraz ellerim dudaklarım kuruyor 0 0 Yorumla
_Pembe_Şeker_ Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Nemlendirici olmadan asla paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
utanıyorumburdan Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl dudak çatlağını bu sene ilk defa deneyimledim etkili bir nemlendirici trk çözüm 0 0 Yorumla
Senarwenn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çatlamış dudaklara veda edeli çok oldu ama markayı söylemeyeyim simdi 0 0 Yorumla
nhat4841 Takip Et Xper 2 Yaş: 52 +1 yıl Evet hazırladım tabiki cildim gayet nemli ürünler sayesinde. 0 0 Yorumla
fkdkktkskfkr Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hiç hazır değil kesinlikle daha fazla uğraş gerektiriyor 0 0 Yorumla
krulmukemmel Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Evet hazırladım öyle olmazsa cidden çok iğrenç oluyor 0 0 Yorumla
Gnsnsm Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bioderma ürünleri çok iyi daha önce kullandım çok güzel nemlendiriyor 0 0 Yorumla
Ezgisu__ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Benim cildim cok kuru :( onerilirenizi denerim umarim 0 0 Yorumla
Sabinakhaspulatova Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Benimde cildim kuru ve Bioderma'yi deneyeceğim 0 0 Yorumla
Stabecksss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bioderma çok güvenilir bir marka bence güvenerek kullanıyorum 0 0 Yorumla
İsimsizisimlikız Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Ben dudaklarıma sürmüyorum pek bakım yapmıyorum 0 0 Yorumla
Murat909 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Cildim kuru olduğu için dudaklarım aşırı kabuk bağlıyor. 0 0 Yorumla
Dkaldkskf Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Cildim kışa hazır mı bilmiyorum ama zihnim hazır değil... 0 0 Yorumla
ibramakca1 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bence her mevsim güneş kremı surmek en iyisi ben her mevsim suruyorrum cildim 0 0 Yorumla
Şevocaan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Cildim extra extra kuru oldugu icin bu kış deneyeceğım ürünleri 0 0 Yorumla
kelabeginruyasiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Cok pahalı ürünleriniz biraz ucuz olsa. keske 30 ml krem 500 lira 0 0 Yorumla
Rosalinee Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Deneyeceğim, hep rastlıyorum, çok faydalı bi anlatım olmuş teşekkürler 0 0 Yorumla
myflawlessiss Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Cildim zaten bebek gibi genetik olarak. Hiç gerek yok böyle ürünlere 0 0 Yorumla
Chichiuu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Gerçekten çok kuruyor bu yüzden ihtiyacım olan bilgiydii 0 0 Yorumla
sibellcandn Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sivilce tedavisi geçiren bilir kuru cilt ve çatlamış dudakları… 0 0 Yorumla
Aden0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Gerçekten çok iyi ürün kullanmadım tavsiye ediyorum 0 0 Yorumla
millymanyblue Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hayır eğer bir kış kutusu hazırlayıp hediye ederseniz hazır olabilirrr 0 0 Yorumla
Asilwoman Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bayılıyorum bioderma ürünlerine biraz cep yaksada kullandığınız ürünün etkisini alıyorsunuz 0 0 Yorumla
sunnyfunny__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Temizlikten sonra ve dustan sonra ellerim cok kuruyor 🥲 0 0 Yorumla
isokral007 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kışın çatlayan ve acı veren dudakları sevmiyorum açıkçası 😉 0 0 Yorumla
Alicengiz1221 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bu kış çok soğuk geçecek bioderma çok etkili.. 0 0 Yorumla
ichbinberkeee Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl zımpara kağıdı gibi cildin olunca snrm boyle seylere gerek kalmıyor 0 0 Yorumla
MinyonBey Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bende de inanilmaz kuruluk var özellikle dudaklarimda hemen çatliyor 0 0 Yorumla
Hkn0000 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sabahları yüzüme su çarpıyorum. Bir de duşta güzelce şampuanla yıkıyorum. Bana yetiyor. 0 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Sedef hastalarının kullanmasinda sakıncasi var mı? 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Daha ne kadar kış olcak Sibirya mi bekliyorsun 0 0 Yorumla
aklımmkarışık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Tabikide hayır tek derdim buymuş gibi😂 0 0 Yorumla
killingmydreams Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 73% +1 yıl hazırlamadım daha henüz bakıcaz artık 0 0 Yorumla
nazovic Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Kışa ayaza filan hazırız inşallah ahahaha 0 0 Yorumla
çözümarıyorum2 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 72% +1 yıl Hazirlasam iyi olcak kremliyorum jdhdj 0 0 Yorumla
Gercek_terapistt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl çok gzel bir ürün ben bile kulanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
Cildim aşırı kuru değil Allah'tan sadece biraz ellerim dudaklarım kuruyor
Nemlendirici olmadan asla paylaşım için teşekkürler
dudak çatlağını bu sene ilk defa deneyimledim etkili bir nemlendirici trk çözüm
Çatlamış dudaklara veda edeli çok oldu ama markayı söylemeyeyim simdi
Evet hazırladım tabiki cildim gayet nemli ürünler sayesinde.
Hiç hazır değil kesinlikle daha fazla uğraş gerektiriyor
Evet hazırladım öyle olmazsa cidden çok iğrenç oluyor
Bioderma ürünleri çok iyi daha önce kullandım çok güzel nemlendiriyor
Benim cildim cok kuru :( onerilirenizi denerim umarim
Benimde cildim kuru ve Bioderma'yi deneyeceğim
Bioderma çok güvenilir bir marka bence güvenerek kullanıyorum
Ben dudaklarıma sürmüyorum pek bakım yapmıyorum
Cildim kuru olduğu için dudaklarım aşırı kabuk bağlıyor.
Cildim kışa hazır mı bilmiyorum ama zihnim hazır değil...
Bence her mevsim güneş kremı surmek en iyisi ben her mevsim suruyorrum cildim
Cildim extra extra kuru oldugu icin bu kış deneyeceğım ürünleri
Cok pahalı ürünleriniz biraz ucuz olsa. keske 30 ml krem 500 lira
Deneyeceğim, hep rastlıyorum, çok faydalı bi anlatım olmuş teşekkürler
Cildim zaten bebek gibi genetik olarak. Hiç gerek yok böyle ürünlere
Gerçekten çok kuruyor bu yüzden ihtiyacım olan bilgiydii
Evet çildimin kışa hazır olduğunu düşünüyorum
Sivilce tedavisi geçiren bilir kuru cilt ve çatlamış dudakları…
Gerçekten çok iyi ürün kullanmadım tavsiye ediyorum
Hayır eğer bir kış kutusu hazırlayıp hediye ederseniz hazır olabilirrr
Bayılıyorum bioderma ürünlerine biraz cep yaksada kullandığınız ürünün etkisini alıyorsunuz
Temizlikten sonra ve dustan sonra ellerim cok kuruyor 🥲
Kışın çatlayan ve acı veren dudakları sevmiyorum açıkçası 😉
Bu kış çok soğuk geçecek bioderma çok etkili..
zımpara kağıdı gibi cildin olunca snrm boyle seylere gerek kalmıyor
Bende de inanilmaz kuruluk var özellikle dudaklarimda hemen çatliyor
Sabahları yüzüme su çarpıyorum. Bir de duşta güzelce şampuanla yıkıyorum. Bana yetiyor.
Kisin cok kuruyor cildim nasil kalici nemlendirebilirim
Kuru cilt sezonu başlamıştır
Gayet güzel bir ürün tavsiye ederim
cildim gerçekten çok kuruyor ya
Sedef hastalarının kullanmasinda sakıncasi var mı?
Nemlendirerek kışa hazır cildim
Daha ne kadar kış olcak Sibirya mi bekliyorsun
Hayır ama düşünebilirim, mantıklı
Hayır çünkü param yok maalesef
Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler elinize sağlık
Her yerim kupkuru oldu ya
hayır maalesef:(( ama hazırlamak lazım
Kremlerimi aldım hazırımmm
Tabikide hayır tek derdim buymuş gibi😂
bioderma kullanmak bana göre bir ayrıcalıktır
hazırlamadım daha henüz bakıcaz artık
Kışa ayaza filan hazırız inşallah ahahaha