Cilt Bakım Kuruyan cildini kışa hazırladın mı? (Sayfa 4) Bioderma Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2028 Kuruyan cildini kışa hazırladın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 48 kişi beğendi
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Kışa hazırlamanın en etkin yollarından biri 0 0 Yorumla
Dark_quenn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Hiç kullanmadım, iyi mi onu da bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Psysf Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 78% +1 yıl Soğukta çatlatan, kuruyan cilt için Kremim var. 0 0 Yorumla
hyggigdjeey Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Kış için aldığim kremlerim var onlari kullanıcam 0 0 Yorumla
Simayzn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Bioderma ergenligimden beri kullanırım ürünlerini 0 0 Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Krem kullanmayi hic sevmedim bana gore degil 0 0 Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl EvetPaylaşim için teşekkürler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sadece dudaklarım kuruyor onu da nemlendirici ile çözüyorum neyse ki 0 0 Yorumla
_Gecenin_Karanlığı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl Nemlendirici olmadan asla kuru cildim var 0 0 Yorumla
suskun3949 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 67% +1 yıl Hayır kullanabileceğim bir krem bulamadım 0 0 Yorumla
HerkeseAcilyardim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl kız kardeşimden araklıyorum ara sıraaa 0 0 Yorumla
WonderLoverWinnerW_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Nemlendirici kremleri hiç ihmal etmem. 0 0 Yorumla
nesligülcee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Evet her gün tonik kullanmıyorum ve krem 0 0 Yorumla
kayıp_balıknemo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl teşekkürler. güzel bir yazı olmuş😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kaç tane lip balm bitiririm artık bilmiyorum bu sene çok soğuk olacak diyorlar yaa 0 0 Yorumla
hayal1509 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 , eic 64% +1 yıl Dudaklarda çok kuruma ve soyulma oluyor. 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Cildim kuru değil nemlendirici stokladim 0 0 Yorumla
sakat_çocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl hazırlıklıyım vücudum ger zaman hazır 0 0 Yorumla
woodist Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl bol bol kantaron yağı yapıp hazırlandım:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
Nemlendirerek başladım teşekkürler
Çok hoştur hep kullanırım çok memnunum hanımlar
Kışa hazırlamanın en etkin yollarından biri
Hiç kullanmadım, iyi mi onu da bilmiyorum.
Elbette tabi olmaz mi arkadasim
Evet çoktan hazırladım kendimi
Soğukta çatlatan, kuruyan cilt için Kremim var.
Çok severek kullanıyorum💕
Aynen güzel ve daha iyi bir şey
Severek kullandığım bir ürün
Dikkat etmek lazım kesinlikle
Kış için aldığim kremlerim var onlari kullanıcam
Hayır bu şekilde iyiyimmm
Bioderma ergenligimden beri kullanırım ürünlerini
Güzelmiş bu teşekkür ederiz
Cok etkili bir urun tavsiye ederim
Hazırlıklar yapıldı 😄 stoklar tamam
hayır, öyle bir hazırlığım yok
Evet teşekkürler paylaşım için
Hayır cildim kurumaz çok yağlı
Hazırlamadım, akışına bıraktım
Hazırlamadım hazırlasam iyi olacak gibi
Krem kullanmayi hic sevmedim bana gore degil
Bioderma ürünleri gerçekten bir harika 😌
Hazılırcam ben sana kuru cild
Hiçte hazırlamadım ne yapmak lazım
Evet
Paylaşim için teşekkürler
Atoderm serisi mükemmel 😍
Hazırladım hemde super hazırladım
Paylaşımın için teşekkürler
Güzel bilgiler için teşekkürler
Güzel bittikçe alıyorum hep
Sadece dudaklarım kuruyor onu da nemlendirici ile çözüyorum neyse ki
Hep hazırım her daim arkadaşım
Cildi sürekli yıkamak ve krem.
güzel yazı olmuş mematiiii
Cilt tarafından kolayca emilir ve günlük kullanıma uygundur
Nemlendirici olmadan asla kuru cildim var
Hayır kullanabileceğim bir krem bulamadım
kız kardeşimden araklıyorum ara sıraaa
Hmm ilginç bilgiler teşekkürler
Bioderma ile herzaman dhhsgdgs
Nemlendirici kremleri hiç ihmal etmem.
Evet her gün tonik kullanmıyorum ve krem
Gerçekten harika bir ürün
Gerçekten çok güzel Görünen bir ürün
teşekkürler. güzel bir yazı olmuş😊
Güzel bilgi teşekkürler..
Teşekkürler paylaşım için
Kaç tane lip balm bitiririm artık bilmiyorum bu sene çok soğuk olacak diyorlar yaa
Dudaklarda çok kuruma ve soyulma oluyor.
Hazırladım aynen hep hazır
Cildim kuru değil nemlendirici stokladim
hazırlıklıyım vücudum ger zaman hazır
Benim cildim çok kurur ya
Bioderma ile hep hazırım ben
Kış daha gelmedi buralara
Tesekkurler iyi bence hak
Daha hazırlayamadım ya offf
bol bol kantaron yağı yapıp hazırlandım:)