Cilt Bakım Yüzünüzdeki lekeleriniz için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yüzünüzdeki lekeler için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Yüzünüzdeki lekeleriniz için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. nemlendirici 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende nemlendirici krem kullanıyorum genelde. Ama nemlendirici krem yüzdeki lekeler için iyi değil.
Ayseglrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yok çok şükür ama c vitamini serumu iyi gelir 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen benimde yok çok şükür yüzümde iz veya leke falan. Ama c vitamini serumu gerçekten cilde çok iyi geliyor. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yüzümde çok leke olmadığı için bir şey kullanmıyorum.Şey bir de bu resimdeki kız çağla şimşek değil mi 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet benimde yüzümde leke olmadığı için bir krem veya bir ürün falan kullanmıyorum genelde. Yok resimdeki kız yabancı. Çağla şimşek değil ama benziyor gerçekten 😄 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kullanmıyorum. Lekem yok. 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Ne güzel. Benimde yüzümde çok şükür bir leke falan yok. Genelde yüzdeki lekelere patates falan çok iyi geliyor. Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Benim kullandığım her hangi bir şey yok şampuan sabun dışında Yorumla
eflani7878 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Çamaşır suyu 1 3 Yorumla eflani7878 +1 yıl Görsel sana ait değil dimi Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Yok değil Yorumla eflani7878 +1 yıl İyiki değil bisey gözüme çarptı da Yorumla
47kiloyakadardevam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Salisilik asit 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet oda genelde yüzdeki lekelere iyi geliyor. Doğal yöntemler ile geçirebilirsin istersen. Patates yüzdeki lekeler için oldukça etkili. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 759 cevap paylaştı. leke yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
nemlendirici
Aynen bende nemlendirici krem kullanıyorum genelde. Ama nemlendirici krem yüzdeki lekeler için iyi değil.
Yok çok şükür ama c vitamini serumu iyi gelir
Aynen benimde yok çok şükür yüzümde iz veya leke falan. Ama c vitamini serumu gerçekten cilde çok iyi geliyor.
Yüzümde çok leke olmadığı için bir şey kullanmıyorum.
Şey bir de bu resimdeki kız çağla şimşek değil mi
Evet benimde yüzümde leke olmadığı için bir krem veya bir ürün falan kullanmıyorum genelde. Yok resimdeki kız yabancı. Çağla şimşek değil ama benziyor gerçekten 😄
Kullanmıyorum. Lekem yok.
Ne güzel. Benimde yüzümde çok şükür bir leke falan yok. Genelde yüzdeki lekelere patates falan çok iyi geliyor.
Benim kullandığım her hangi bir şey yok şampuan sabun dışında
Çamaşır suyu
Görsel sana ait değil dimi
Yok değil
İyiki değil bisey gözüme çarptı da
Salisilik asit
Evet oda genelde yüzdeki lekelere iyi geliyor. Doğal yöntemler ile geçirebilirsin istersen. Patates yüzdeki lekeler için oldukça etkili.
leke yok