Ben gül suyu bide bal maskesi yapıyorum cildi geriyor ama böyle esmer biri olduğum için böyle küçük lekeler oluyor? Yüzdeki lekelere ne iyi gelir bu konuda deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız?yüzdeki lekelere ne iyi gelir
Yüzdeki lekelere ne iyi gelir sorusu her zaman güncelliğini koruyan sorulardan birisi. Öncelikle cilt lekelerinin oluşumunu önlemek önemli adımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Leke oluşumunu önlemek için yapılması gereken ilk şey ise düzenli bir şekilde güneş koruyucu kullanmak. Bunun ardından cildin yüzeyinde bulunan ölü hücrelerden kurtulmak için düzenli şekilde peeling yapmak faydalı olacaktır. Bunun için cilt tipine uygun bir peeling seçerek haftada en az 1 kez uygulamak gereklidir.
Simple cilt bakım ürünleri
Bunun için içeriğinde zararlı maddelerin bulunmadığı Simple ürünlerinden tercih edebilirsin. Yine tercih edilebilecek ürünlerden biride Nivea'nın peelingleri olarak karşımıza çıkıyor.
peeling
Sonrasında cilt lekelerini açmaya yönelik serumlar kullanarak bu konuya çözüm bulabilirsin.
limon kullan ama şu şekilde yap. Bir çay bardağına limonu sık onun üzerine az bir şey su koy sonra pamuk yardımıyla yüzüne sür ama sürdükten sonra sakın elini sürme yüzüne 15 ya da 20 dk beklet sonra ılık suyla yıka temiz bir havluyla kurula. ( HER GÜN SAAT KAÇTA YAPIYORSAN O SAATTE YAP!)
Benimde sirtmda su ciceginden kalma 3 tane kahverengi leke vardi dermatolog expigment adinda leke kremi yazdi 1 haftadr kullaniyorum rengi aciliyor doktora gorunebilirsiniz
En İyi Cevaplar