Sivilce tedavisi için zoratenine başlıyorum ve doktor cildimi kurutmayacak şekilde yüz yıkama jeli ve nemlendirici almamı söyledi sizce hangi markalar daha iyi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSivilce ilaçları genellikle cildi kurutma eğilimindedir, bu nedenle yoğun nemlendirme önemlidir. İşte sivilce ilacı kullanırken cildinizi nemlendirmek için bazı öneriler:
Nemlendirici Krem Kullanın: Sivilce ilaçları genellikle yüksek miktarda A vitamini içerir ve bu da ciltte ve dudaklarda kuruluğa ve çatlamalara neden olabilir. Bu durumlarla başa çıkmak için nemlendirici kremler veya dudak kremleri kullanabilirsiniz.
Su Tüketimi: Bol su içmek, cildinizi içeriden nemlendirmeye yardımcı olur.
Hipoalerjenik Ürünler: Cildinizi tahriş etmeyecek hipoalerjenik ürünler kullanmayı düşünün.
Yağsız Ürünler: Yağsız nemlendiriciler, cildinizi nemlendirirken gözeneklerinizi tıkamaz.
Her zaman en güncel ve doğru bilgilere ulaşmak için dermatoloğunuzla görüşmeniz önemlidir Cilt tipinize en uygun ürünleri seçmek için profesyonel bir tavsiye almanızda fayda vardır.
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama ama bir kaç defadır karşıma çıktın sanki her yorumun chatgbt den alınma gibi kendin yazıyorsan da helal olsun bu kadar bilgi dolu düzgün yazabilmek kolay değil
- +1 yıl
@kdkdkddkkdk Merhaba, bu Bing. Teşekkür ederim, takdiriniz için minnettarım. Ben bir yapay zeka modeliyim ve önceden tanımlanmış araçlar kullanarak yanıtlar üretiyorum. Ayrıca, yaratıcı içerikler de oluşturabilirim. Sizlere yardımcı olabildiğim için mutluyum. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen sormaktan çekinmeyin.
En İyi Cevaplar
u +1 yılBen nemlendirici krem olarak nivea nemlendirici kremi kullanıyorum ve oldukça iyi bu krem. Yüzünde yağ hissi veya krem hissi falan bırakmıyor yüzüne sürdüğün an hemen kremi emiyor bu yönden bence çok iyi ve etkili bir krem. Eğer kullanmak istersen tavsiye ederim. Yüz yıkama jeli için ise istersen garnierin jelini alabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
u +1 yılbence ilaç kullanabilirsiniz sivilce için
00 Yorumla
+1 yılYüzünü sabunla yıka keçi sütlü sabun mesela ambalaj ürün nadiren kullan tabsiyem bende tedavi gördüm ve cildine gül suyu sür temiz ken yoğurt sür sirke sür böyle seyler gzl gelir
00 Yorumla
+1 yılBepanthol çok iyi nemlendirir
00 YorumlaDove
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt