Hergün dışarı çıkmıyorsam bile günes kremi sürmeye gerek var mı? Haftada 1 anca dışarı çıkıyorum ve sadece dışarı çıktığım zamanlar sürüyorum. Sürsem bile dışarı çıkar çıkmaz buhar olup su topluyor yüzümde ve terliyorum. Sizce bunları önlemek için ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u 6 güKullanmak zorunda değilsin illa ama kullanirsan cildine faydası çok. Cildini lekelerden korur aynı zamanda güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcı olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleger gunes alan bir evde oturuyorsan sur bence. eviniz gunes almiyorsa, balkona vs cikmiyorsan surme tabii. disari cikarken mutlaka sur hatta 3 4 saatte bir yenile. gunes kremlerinin ortak sorunu terletmesi ve yaglandirmasi ne yazik ki. uygun marka kullanmiyor olabilirsin, su bazli olanlara bakmaya calis
05 Yorumla
Soran+1 yılBebak kullanıyorum
- +1 yıl
hic kullanmadim bebak. dermoskin face protection bakabilirsin sisede olana, su bazli mi bilmiyorum ama yaglandirmiyordu pek cildimi. nispeten uygun fiyatlı. elindeki krem bittikten sonra yenisini denemek istersen diye söylüyorum
Soran+1 yılÇok pahalilar aga be
- +1 yıl
hicbir zamab cok pahali kremleri kullanmam. alamayacagimdan degil ama cok fazla arastiriyorum. cok guzel icerikler var. doa kozmetik, her seyi cok iyi mesela ve asiri uygun fiyatli. 100 liradan ucuzdur gunes kremi ama stok yakalarsan. licape cok yeni ve cok saglam bir marka. viaderma, akneli ciltler icin olan gunes kremi harika. lactone sprey krem var, cok guzel cok temiz bir icerik. dogru kisileri takip edersen yeni ve guzel markalara ulasiyorsun
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yıleğer ev içerisinde de çok fazla güneş ışığına maruz kalıyorsanız her gün sürmenizde fayda var
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
Evde de kullanilmasi oneriliyor. Balkona, cama vs. cikarken sur. Gunes kreminij buharlasip su toplattigini ilk defa duydum. Daha iyi bi gunes kremi bakabilirsin. Cerave iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılBebak kullaniyorum
Soran+1 yılYani su topluyor filan derken terleyince hepsi gidiyor yani boşa sürmüş oluyorum
Evet.
00 Yorumla
+1 yılDışarı çıkarken kullanmalısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt