Güzellik & Bakım Her gün güneş kremi sürüyor musunuz? kybele Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aman diyim güneş kremini sürmeden dışarı çıkmayalım. Peki siz dikkat ediyor musunuz? Her gün güneş kremi sürüyor musunuz? Cevapla Güneş Kremi Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. güneşe çıktığım zaman sürüyorum 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kullanmayı isterdim ama güneşi göremiyorum yağmurdan 😅 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. Sürerim ama Adana'nın güneşini krem engelleyemez yetemez😄 0 0 Yorumla
Huzurkokulu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Çok güneşe çıkmayı tercih etmiyorum malum sıcaklar geldi artık kaçıyorum hep gün içinde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazen aksatıyorum ve yuzümün yanları gozümün altı kahverengi lekeler varNasıl geçer bilmiyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kullanmaya çalışıyorum, 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 833 cevap paylaştı. Hayatımda hiç kullanmadım gerek yok 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 386 cevap paylaştı. Her sabah evden çıkmadan sürerim istisnasız 0 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aman dedim sürmeden çıkıyoruz biz 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sürmüyorum güneş yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
güneşe çıktığım zaman sürüyorum
Kullanmayı isterdim ama güneşi göremiyorum yağmurdan 😅
Sürerim ama Adana'nın güneşini krem engelleyemez yetemez😄
Çok güneşe çıkmayı tercih etmiyorum malum sıcaklar geldi artık kaçıyorum hep gün içinde
Bazen aksatıyorum ve yuzümün yanları gozümün altı kahverengi lekeler var
Nasıl geçer bilmiyorum
Kullanmaya çalışıyorum,
Dışarı çıkmıyorum ki süreyim ellaham
Hayatımda hiç kullanmadım gerek yok
Her sabah evden çıkmadan sürerim istisnasız
Olabilir tabiki güneş yanığı çok fena
Aman dedim sürmeden çıkıyoruz biz
Sürmüyorum güneş yok
Koruyucu olabilir
güneşe çıkmıyorum
Evet