Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 15) ÇıtırÇitos Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4954 Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 103 kişi beğendi
GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cildi koruyucu tavsiyeler teşekkür ederim 😊 0 0 Yorumla
gunes347372 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Markaya bakarım öncelikle kaç saat koruculugu var 0 0 Yorumla
İnception41 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Bilinen bir marka olması birimci tercihim 0 0 Yorumla
İsaCetnky Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Saçma belki ama ürün yorumlarına dnckdkc 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Alıştığım markaya.. hesaplı buldum mu alıyorum... 0 0 Yorumla
kupakızı-8 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Güzel ve kaliteli olmasına dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Benim için üzerinde "güneş kremi" yazması yeterli 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl İyi bir paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Hassas ciltlere uygun mu zararli maddeler var mi 0 0 Yorumla
birvarmısbiryokmus64 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 44% +1 yıl güneş kremi olmasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
SevgiyeAcBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl gunesten korumasına ve yakmamasına 0 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl SPF değeri ve markanın aldığı yorumlar 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık 0 0 Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl En temel görevini yerine getirsin bana kafi 😃 0 0 Yorumla
Ortayakarisikp Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Yağlı ve yapış yapış olmasın yeterli 0 0 Yorumla
WoooÇokKritik Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 47% +1 yıl Güneş kremi tercih ederken parasına dikkat ederim 0 0 Yorumla
Abdurrezak99 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Çok pahalı oluyor. Gucu olmayanlar alamaz ki 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl içerik , sivilce yapmaması , yağlı durmaması gerek 0 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 50 faktör önerilmesi ve henüz kullanmamış oluşum 0 0 Yorumla
UmutUzaylı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 78% +1 yıl Su kıvaminda 50 faktoriyel ve sivilce yapmamasi 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Koruyuculuğuna, cildime uygun olup olmadığına 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Özelliklerine genelde dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
suzisuzi35 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Su bazlı olmaması içeriği temiz olmasi 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Güneş kremi olmadan denize girmem asla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
755Cevap
Cildi koruyucu tavsiyeler teşekkür ederim 😊
Markaya bakarım öncelikle kaç saat koruculugu var
Bilinen bir marka olması birimci tercihim
Saçma belki ama ürün yorumlarına dnckdkc
374673723 faktör olmasına
İçerik kalitesine, faktörüne
İşe yarıyor olması kaliteli olması
pahaliysa iyidir pahali olmasina
Güneş kremi olmasına 😂😂😂😂
Hiç dikkat etmiyorum is görsün yeter
Alıştığım markaya.. hesaplı buldum mu alıyorum...
Güzel ve kaliteli olmasına dikkat ediyorum
Kaç faktör olduğu çok önemli
Kotuma yüzdesi içeriği organik olması
Benim için üzerinde "güneş kremi" yazması yeterli
Kalitesine markasına vs vs
Alüminyum olmamasına yaplı olmamasına
süper bir yazı olmuş teşekkürler
İyi bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Hassas ciltlere uygun mu zararli maddeler var mi
Yakmasın karartmasın korusun
Zaten esmer olduğum için güneş kremine ihtiyacım yok
güneş kremi olmasına dikkat ederim