Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 14) ÇıtırÇitos Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4954 Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 103 kişi beğendi
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yüksek UV ye karşı koruyor mu diye bakıyorum önce 0 0 Yorumla
DedektifGadget34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Koruyucu ve içerik maddelerine bakarım 0 0 Yorumla
bostanpatlican Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Beyaz beyaz kalmasın cildimde yeterli 0 0 Yorumla
saksafonçalankurbağa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Kolay sürülebilir ve kalıcı tercih ederim. 0 0 Yorumla
Şanzimentlerderneği Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hangisi daha ucuz onu kontrol ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok pahalı ya alamıyoruz ki g7nes kremleri hakkında fikrimiz olsun 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Koruyuculuğuna ve yağlılik hissi birakmamasina 0 0 Yorumla
XxŞehzadexX Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl kaç Faktöre kadar koruma sağlamasına. 0 0 Yorumla
KişiselGelişimci Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Eda TAŞPINAR'a dikkat ediyorum :) 0 0 Yorumla
Baharkul Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Bu bilgi için teşekkürler ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
mehmet_istanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Kalitesine bakarım kalite çok önemli 0 0 Yorumla
sosyalist_yahudi07 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 78% +1 yıl Param yok o yüzden gerekte yok yani✌🏻 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaliteli marka olmasına Bazıları çok dandik sıkıntı çıkarabiliyor 0 0 Yorumla
Roxan Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 36% +1 yıl seçmedim daha önce ondan dolayı bilmiyorum 0 0 Yorumla
DoğrusözlüAdamX Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Çok güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben mecbur güneş kremi kullanıyorum ama yüzüm terleyince kötü oluyor 😢🙄 0 0 Yorumla
doyouwant Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl Beni koruyabilmesine dikkat ediyorum... 0 0 Yorumla
operatorbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Ben kullanmıyorum kapkara yanıyorum 😁 0 0 Yorumla
kahvefincani828 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Fiyatına dermişim 😂😂😂 şaka şaka cilt önemli 0 0 Yorumla
lashere Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Koruyulucuğuna ama denk geleni alıyorum genelde 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl ha burada bunu görünce bende aldım bundan 0 0 Yorumla
Loudjustnotlover Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Ph a dikkat ederim ben başka bilmiyorum 0 0 Yorumla
Westlale Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Güneşten konumasına ve etinin yanmamasına 0 0 Yorumla
solur Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Kalitesine , içeriğine esasta cilde uyumuna 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güneş kremi çok iyi yaş harika bayıldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
755Cevap
Güneş kremi kullanmıyorum 😁
Özelliklerine bakardim ve markasina
Pahalıysa kalitelidir al gitsin
Yüksek UV ye karşı koruyor mu diye bakıyorum önce
Kalite önemlidir herşeyde
Koruyucu ve içerik maddelerine bakarım
50 dpf korumalı olmasına dikkat ederim.
Beyaz beyaz kalmasın cildimde yeterli
Kolay sürülebilir ve kalıcı tercih ederim.
İyi sonuç vermesine dikkat ederim
tezgahtar hangisini önerirse
Hangisi daha ucuz onu kontrol ederim
Çok pahalı ya alamıyoruz ki g7nes kremleri hakkında fikrimiz olsun
Kalitesine tabiki dikkat ederim
Kalitesine ve parlamamasına
cok iyi bir ürün öneririm
Doktor tavsiyesine dikkat ederim
Koruyuculuğuna ve yağlılik hissi birakmamasina
kaç Faktöre kadar koruma sağlamasına.
Koruma derecesinin yüksek olmasına
En iyisi en kalitelisi olana
Güneş kremi kullanmıyorum
Erkek adam anlamaz öyle şeylerden
Güneşte kalmamaya çalışıyorum :D
Eda TAŞPINAR'a dikkat ediyorum :)
Bu bilgi için teşekkürler ellerinize sağlık
Faktorune dikkat ederim ben
Kalitesine bakarım kalite çok önemli
Kaliteli olmasina tabiki önemli olan o
Param yok o yüzden gerekte yok yani✌🏻
En iyisi hangisi bilen söylesin 🤔
Kaliteli marka olmasına Bazıları çok dandik sıkıntı çıkarabiliyor
Markası ve parasına bakarım
seçmedim daha önce ondan dolayı bilmiyorum
Çok güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık.
Faktörüne o herşeyden önemli onun dışında pek takmam
Markasına ve fiyatına ve yorumlarına
Bilemedim şimdi ne olabilir ki
Ben mecbur güneş kremi kullanıyorum ama yüzüm terleyince kötü oluyor 😢🙄
Paylaşımınız için teşekkür ederimmm
Beni koruyabilmesine dikkat ediyorum...
Ben kullanmıyorum kapkara yanıyorum 😁
Fiyatına dermişim 😂😂😂 şaka şaka cilt önemli
Faktör ve marka kalitesine
Koruyulucuğuna ama denk geleni alıyorum genelde
Güne kremi tercih etmeye dikkat ediyorum.
Spf ve fiyat maalesefff ki fakirliğin gözü kör olsun aşko yeto
ha burada bunu görünce bende aldım bundan
Ph a dikkat ederim ben başka bilmiyorum
Güneşte yanmamak sart sjsjj
Güneşten konumasına ve etinin yanmamasına
yagli his birakmasin yeter
Özelliklerine ve yan etkilerine
Güneş kremi cildi çok temizliyor
Beyazlatmasina dikkat ederim
Kalitesine , içeriğine esasta cilde uyumuna
Fiyatına dikkat ediyorum..
Marka kendi cildine giden