Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? (Sayfa 13) ÇıtırÇitos Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4954 Cevapla, kazan! Güneş kremi tercih ederken sen nelere dikkat ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 103 kişi beğendi
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Suya dayanıklı olması ve işe yarar olması. 0 0 Yorumla
1-MeLeK Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl 50 dpf korumalı olmasına dikkat ederim. 0 1 Yorumla 1-MeLeK +1 yıl 50 spf Yorumla
PrensinProfili Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 72% +1 yıl Cildi korumasına içeriğine bakılmalı 0 0 Yorumla
gulbahar060 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Kaç faktörlü olduna ve terletmemesine 0 0 Yorumla
gezegeninizdenbirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl İşlevine övgüsünü hak edip etmemesine 0 0 Yorumla
SultanToraman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl C vitamini olmasına marka ve 50 fakt olmasına 🌞 0 0 Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Ben kullanmıyorum yüzünü yıkıyorum yetiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim için markadan ziyade koruma faktörü uygulama sıklığı önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cildim çok beyaz ve hassas olduğu için uzun süreli yüksek bi koruma benim için önemli 0 0 Yorumla
ichbiinkaann Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl güzel öneri makale için teşekkür ederiz. 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güneş kremi en çok kullanılması gereken şey. 0 0 Yorumla
emel_karaca Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl 50 faktör ideal bence #CildiniGüçlendir 0 0 Yorumla
Aylnyldz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Yüzü yağlı göstermemesine ve sivilce yapmamasına 0 0 Yorumla
Ozanca32 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl O kimyasallardan uzak durmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Marka ve koku önemli boş malzeme alınmaz 0 0 Yorumla
1sualimvar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Beni nemlendirici kismi ilgilendiriyor 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl 50 faktör olmalı iyi bi marka olmalı ucuz olmamalı 0 0 Yorumla
bileesin Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Kaç faktörlü olduğuna cilde uygunluğuna 0 0 Yorumla
Alperen_ks3 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 33% +1 yıl Ucuz olsun bizim olsun hani ver kremimi 0 0 Yorumla
Blackchcl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Güneş kremi olmasına dikkat ediyorum 😂 0 0 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Müthiş bilgilendirici tebrik ediyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
755Cevap
Koruyuculuğuna ve renkli olmasına
Suya dayanıklı olması ve işe yarar olması.
Deniz sevmiyorum ki kreme ihtiyacım yok
50 dpf korumalı olmasına dikkat ederim.
50 spf
Güneş kremi kullanmıyorum
Cildi korumasına içeriğine bakılmalı
Kaç faktörlü olduna ve terletmemesine
Doğal olmasına dikkat ederim
Bunları kullanıp mı paylaşım yapıyorsunuz
5 Xper için gelenler butonuyum
Kullandıktan sonra yanma hissi oluşacakmı ona dikkat ediyorum
Rastgele sürüyorum güneş kremi sonuç da neye dikkat edeyim
İşlevine övgüsünü hak edip etmemesine
Hiç kullanmıyorum güneş kremi ☀️⛅
Bioderma veya la roche posey kesin
Emilimine dikkat ediyorum
yorumlarına sivilce yapmıyor olması önemli çünkü
Ucuzluguna dikkat ediyorum
Güneş kremi olmasına dikkat ediyorum
C vitamini olmasına marka ve 50 fakt olmasına 🌞
Koruyucu olması leke yapmaması
tatile gidemediğim için böyle sorunum pek olmuyor🥹
Ben kullanmıyorum yüzünü yıkıyorum yetiyor
benim için markadan ziyade koruma faktörü uygulama sıklığı önemli
Cildim çok beyaz ve hassas olduğu için uzun süreli yüksek bi koruma benim için önemli
güzel öneri makale için teşekkür ederiz.
Fiyatına dikkat ederim teşekkürler yazı için
hiçbir şeye dikkat etmiyorum
Güneş kremi en çok kullanılması gereken şey.
50 faktör ideal bence #CildiniGüçlendir
Yüzü yağlı göstermemesine ve sivilce yapmamasına
O kimyasallardan uzak durmayı tercih ederim
Marka ve koku önemli boş malzeme alınmaz
Markası ve içeriği içindekileri
Pahalı ise alırım önemli olan
Sağlık açısından önemli bilgiler
Vücudumu korumasına bakarım
yanmayı seviyorum esmer olmak iyidir
Beni nemlendirici kismi ilgilendiriyor
Güneş kremi kolay emilen tercih ediyorum
Güneş kremini vücuda iyice sürmeliyiz