Bakimli birisiyim hijyene cok önem veririm titizim ama maalesef cilt vücut konusunda hassasim strese girince üzülünce sivilce sorunu yasiyorum Şu an vücudumda daha fazla var bu sorun sinirlerim bozuldu artik..
Tüm vücut maske bile yapiyorum peeling yaparim buhar maskesi kese yaparim herseyi yaparim ama üzülünce olan oluyor nasil kurtulurum bu durumdan bi önwriniz var mi?
(Dermotolog önerisiyle gelmeyin lütfen gitmistim ama sürekli gidebilcegim bi yer degil cünkü disari cikamiyorum sorunlarim var) bunun disinda önerileriniz varsa sevinirim
Tüm vücut maske bile yapiyorum peeling yaparim buhar maskesi kese yaparim herseyi yaparim ama üzülünce olan oluyor nasil kurtulurum bu durumdan bi önwriniz var mi?
(Dermotolog önerisiyle gelmeyin lütfen gitmistim ama sürekli gidebilcegim bi yer degil cünkü disari cikamiyorum sorunlarim var) bunun disinda önerileriniz varsa sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yardimci olabilcek insanlar yorum yapsin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pirinç suyunun buzunu kullanabilirsin suyunu dondur ve yüzüne uygula
Yapiyorum onu bi kac haftadir yüzümde Şu an sorun yok. vücut icin bisey lazim
Senin gibi bende üzüntüden sinirden stresten oluyorum ve hametan kremini kullanıyorum yüzüme vücuduma çok iyi bir krem onun dışında sivex lasyonlarını kullanabilirsiniz sırttaki vücudaki sivilcelere iyi geliyor memnun kalırsınız. Eczanelerde satılıyor her ikisi de
Ben yurtdisinda yasiyorum sivex online bakim dedimde yokmus..
Madecassol aldim yorumlari baya iyi vücut icinde etkili olur mu bilmiyorumda leke icin almistim onu
Neye takildin niye stres yaptin.
Ya lütfen cevabin yoksa yorum yapma ben burada soru soruyorum.
Tm Özür
Üzüntüden stresten uzak durmak😅✌🏻