Yüzümde ergenlik sivilcelerinden kalan küçük küçük çukurlar var.(Şu an fotoğraf koyamıyorum, icepick skar diye geçiyor) Bunlar nasıl geçer? Tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı?
Yüzümde ergenlik sivilcelerinden kalan küçük küçük çukurlar var.(Şu an fotoğraf koyamıyorum, icepick skar diye geçiyor) Bunlar nasıl geçer? Tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı?
Sivilce izleri, yüzeydeki cilt tabakasında hasar bırakan cilt inflamasyonları sonucunda oluşabilir. Bu izlerin geçmesi zaman alır ve genellikle cilt hücrelerinin yenilenmesi süreciyle birlikte azalır. Ancak, bazı ürünler ve tedaviler cildin iyileşme sürecini hızlandırabilir. İlk olarak, güneş ışınları ciltteki lekelerin ve izlerin daha belirgin hale gelmesine neden olabileceğinden, güneş koruyucu kullanımı önemlidir. Ayrıca, yüzünüzü düzenli olarak temizlemek ve nemlendirmek, cildin doğal yenilenme sürecini destekleyebilir. Ürün olarak, AHA (alfa hidroksi asit) ve BHA (beta hidroksi asit) içeren peeling ve tonikler, cilt hücrelerinin yenilenme sürecini hızlandırabilir ve izlerin azalmasına yardımcı olabilir. Retinoid kremler de cilt hücrelerinin yenilenmesini artırır ve sivilce izlerinin görünümünü azaltabilir. Profesyonel tedaviler arasında kimyasal peeling, mikro iğneli tedavi, lazer tedavisi ve dermabrazyon gibi yöntemler bulunmaktadır. Ancak, bu tedavilerin riskleri ve maliyetleri yüksek olabilir, bu nedenle mutlaka bir dermatolog veya estetisyenle danışmanız önerilir. Son olarak, cildinizi korumak ve iyileşme sürecini desteklemek için sağlıklı beslenme ve yeterli su tüketimi de önemlidir.
Merhaba
Yüzündeki sivilce lekeleri için acnelyse bakım kremini kullanabilirsin. Bu krem sivilcelerin hızlı bir şekilde geçmesi için oldukça etkili bir krem. Eğer düzenli olarak kullanırsan bu kremi sivilcelerin hızlı ve sağlıklı bir şekilde geçer. İstersen bir diğer önerim daha olacak sana oda fito diye bir krem. Bu kremde sivilce lekeleri için oldukça faydalı bir krem..
Cevap
5Cevap
Bende bugün sordum la roche leke kremini araştırıyorum sen şey de kullanabilirsin lekelerde açma yapıyor bayya ben memnun kalmıştım tye püresi kırmızı peeling
İz geçirici bir şeyler vardır elbet
Ergenlık bıttı mı yaş kac
26
Dermoreller
Gecmez
Krem ile
Cildiyeye gitmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?