Sivilce siyah nokta , ölü deri ne varsa benim yasitim insanların cildi hep bebek gibiydi benim gördüğüm ne yapmam lazım gözenekleri de kapatmam lazım benim nasıl olur bu
Merhaba, gerekli tavsiyelerde bulanacaktım ancak hassas bir cilde sahip olduğunuzu görüyorum. En iyisi cildiyeye başvurmanızdır, sadece doğal ve çözüm sağlayacağını düşündüğüm iki tavsiyem olabilir. ☆1. Maden suyu ile yüzünüzü toksinlerden arındırarak rahatlayıcı bir etki yaratır. İçerisinde bulunan silisyum sayesinde cildi güçlendirerek gözenekleri sıkılaştırır. Yüz bölgesine pamuğa sürülerek uygulandığında temizleyici olarak kullanılabilir. Yağ yakıcı etkisinin yanı sıra temizleyici etkisi ile cildi kirlerden arındırır. ... ☆2. Buz tavsiyemdir. Buz yalnızca cilt bakımında değil çıkan sivilcelerinde azalmasında büyük rol oynuyor. Ciltteki kan dolaşımını hızlandırdığı için sivilcelerin kolayca yok olmasını sağlar. Buz ayrıca ciltte biriken yağ ve kir parçalarını giderir. Böylece sivilcelerin neden olduğu ağrı, iltihaplanma gibi sorunların önüne geçilmiş oluyor. (Açılan gözekleri kapatmada bire bir yardımcıdır) Cilti yatıştırma özelliği sayesinde de yine en güzel yöntemdir. ✂️
Sana kendi uygulamamı yazayım , dovenun yüz sabunları var , ilk önce sıcak su ile gözenekleri açana kadar iyice yıkıyorum yüzümü sonra gün içerisinde 3 kez olacak şekilde bol sabunla yüzümü yıkıyorum dolu dolu. Akşam yatmadan da argan yağlı kremi var ersağnın onu kullanıyorum mermer gibi tertemiz cildim var çok şükür. Deneyebilirsin kenarda dursun
Öncelikle bi cildiye görsün kuzum onun dışında ruşhur taşı ruşhur taşı sabunu kullanabilirsin benim arkadaşımın yüzü kırmızı maske yapmışsın gibi sivilce doluydu onu kullandı geçti yüzün yağlıysa çay ağacı sabunu kullan birde keçi sütü sabunu ve şeffaf sabun seri var https://pin.it/50swyUW bunlar efsanedir
Fotoğraftan pek anlayamadım sivilce mi yoksa kılcal damarların yüzeyde olmasıyla oluşan bir kızarıklık mı? benim cildim de kızarık doktora gittim kılcal damarların yüzeyde o yüzden yüzün kızarık damarların kolayca çatlıyor dedi. Belki sendeki sivilcedir tam anlayamadım fotoğraftan
Bak arkadaşım. Bu büyük bir problem. Bu problem öyle evde çözülecek gibi değildir. Pazartesi hemen bir Uzaman Cildiye doktoruna görünmelisin. Yoksa 35 yaşına kadar inanılmaz sıkıntı yaşarsın. 35 yaşında Kadınlarda hormon değişikliği oluyor. Ancak o zaman sivilcelerin geçer. Fakat Doktora gidersen, sivilcelerin içindeki kötü hücreleri tamamen ortadan kaldırırlar. Sende rahatlarsın.
Cilt yeteri derecede nemli olmazsa kendini nemlendirmek için yağlanıyormuş ve bu da sivilce oluşumunu sağlıyor o yüzden cildini düzenli olarak aksatmadan yağsız bir nemlendiriciyle nemlendirmen lazım. Bende de bir ara sivilce sorunu vardı yağsız bir nemlendirici aldım ve her gün düzenli olarak nemlendirdim çok faydası oldu. Tabiki her gün yüzünü temizlemeyi de unutma. Gün içinde gözeneklere dolan kirler gözenekleri büyütüyor ve akneyi tetikliyor.
Zerdeçal ve limon suyunu iyice karıştırın sivilceli bölgeye uygulayın ve 15 dakika bekletip cildinizi durulayın sivilcelerden kurtulmak için haftada 2 veya 3 defa bu karışımı kullanın karbonat ve limonun gazlı kombinasyonu cildi temizlerken gözenekleri açar ve aynı zamanda anti-inflamatuar bir etki eder
Çok kötü değil doğal yöntem doğal elma sirkesi ve maden suyu ikisini eşit miktarda bir kaba koy karıştır ve pamukla sür 20 dk sonra ılık su ile yıka ve nemlendirici sür akşamları yap bu işlemi ve hergün düzenli yap ama cildin bir alerjik reaksiyon göstermesin diye önce küçük bir bölgeye uygula kızarma falan olmazsa kullana bilirsin veya cilidoxly krem oda çok etkili ama cildiye ye gitmeden kullanma derim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yaa gözlerin çok güzelmiş cildine takılmadım bile. Ama çok rahatsızsan bir cilt doktoruna git bir tanıdığım doktor eşliğinde zoretonin gibi bir ilaca başlayıp baya sonuç almıştı çok etkili bir ilaç sanırım. Tabi yan etkileri de çok fazla o kadar akneyi sivilceyi cildi kurutuyor karaciğere çok zararı olduğunu duydum buna rağmen tedavi oldu şu an çok genç bir hastalığını görmedik bakalım yaşlandığında da bir şey olmaz inşallah
Bir tane aktar var bu şekilde yüzünü atıyorsun sadece sana özel kremler ve tonikler hazırlıyor ben faydasını gördüm benim cildim seninkinden daha beterdi...
Genellikle yanakta olan sivilceler yastık kılıfları sok değiştirmediğimiz zamanlarda olur ama seninki sivilce gibi gelmedi bana rosea yani Gül hastalığı da olabilir. Yağlı yiyeceklerden, baharat, alkol sigaradan uzak dur. Cildini her gün yüz yıkama jeliyle yıka ama cildiyeye gidip gerekli ilaçları Alman da fayda var inşallah geçer 🙏🏻
Bence tüm hastalıkların kaynağı yanlış beslenme. Paleo diyetini araştırmanın öneririm kardeşim. Beslenmeni en az 3 Ay boyunca çok iyi düzenlemen gerekiyor. Süper bir cildin olabilir
Kesinlikle ve kesinlikle imex i öneriyorum gece yatmadan önce süreceksin geçen sene o krem sayesinde bembeyaz ve cildim çok temizdi bu sene sınava hazırlanıyorum pek umrumda olmuyor hemen çıktı , ama çıksa sürsem bile ertesi gün hemen kurutuyor.
Gitmedim hayır gideceğim gelen yorumlar sayesinde bir limon demiş diğeri karbonat sanki kek yapıyoruz. d teşekkür ederim iltifatin için 💕💕 seninkide güzeldir eminim <3
Bence fondötenle olacak iş değil yüzü daha da berbat bir hale getiriyor özgürce kendi cildimle dolaşmak istiyorum hem sivilcenin üzerine surersen daha beter olur düşünme bile
Limon siyah noktalar için değil yüzün için de uygun değil ph değeri yüksek bir asit ve yüzün cilt bariyerini zedelersin artı yakarsin onun yerine sadece temizle
Kesin nazar değdi. Kardeşimi görmen lazım o kadar güzel ki erkek olduğu halde dudakları büyük gözleri kirpikleri büyük burnu hokka yüzü güzel ama bütün kötü genler bana gelmiş resmen hayat bazen acimasiz
Siyah nokta yine kolay duştan hemen sonra elinle sıkarak değilse parmaklarınla sıyırarak düzenli temizledigin zaman çok fazla dolmuyor birde yeşim taşlı yüz rolonu var onunla da masaj yap gözenekleri kapatıyor çok fazla dolmaz