Cilt Bakım Cilt bakımı ve temizliği yapıyor musunuz? sargibezi Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Düzenli bakım yaparım Ara sıra ihtiyaç duyarsam bakım yaparım Bakıma fazla ihtiyaç duymuyorum Bakım yapmaya üşeniyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cilt bakımı ve temizliği yapıyor musunuz? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kızlar yapıyor. Yapan erkek görmedim bugüne kadar. 1 0 Yorumla
666_Satanist Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Benim kendime yaptığım tek bakım duş almak bir de sabahları Yüzümü yıkamak yetmez mi sizce 1 2 Yorumla sargibezi +1 yıl Her insanın biyolojisi ve sosyal yaşamı farklı. Mesela bazı insanların cildi daha hızlı yağlanır veya dışarıda uzun süre vakit geçirmek cilt gözeneklerini tıkar ve kirletir. Eğer bu bakım seni rahat ve temiz hissettiriyorsa yeterli tabi ki 😊 Yorumla 666_Satanist +1 yıl Arap sabunu akıtıyorum her yerime cillop gibi oluyorum yağ mağ kalmıyor Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aslına üşeniyorum ama bazende yapıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızlar yapıyor. Yapan erkek görmedim bugüne kadar.
Benim kendime yaptığım tek bakım duş almak bir de sabahları Yüzümü yıkamak yetmez mi sizce
Her insanın biyolojisi ve sosyal yaşamı farklı. Mesela bazı insanların cildi daha hızlı yağlanır veya dışarıda uzun süre vakit geçirmek cilt gözeneklerini tıkar ve kirletir. Eğer bu bakım seni rahat ve temiz hissettiriyorsa yeterli tabi ki 😊
Arap sabunu akıtıyorum her yerime cillop gibi oluyorum yağ mağ kalmıyor
Düzenli olarak her gün yaparım.
Aslına üşeniyorum ama bazende yapıyorum
Yapmam