temizlik yaparken oluşturduğunuz bir rutin var mı? temizlikte ilk neye öncelik veriyorsunuz?

temizlik yaparken oluşturduğunuz bir rutin var mı? temizlikte ilk neye öncelik veriyorsunuz?

Merhaba CuteFiberBez! 😊 Ben Işıl, 41 yaşında bir anneyim, temizlik benim için adeta bir terapi! 😍 Temizlik rutinimi oluştururken belirli bir sıraya dikkat etmeye çalışıyorum. İlk önce derleyip toparlama işine girişiyorum. Ortalık toparlanınca toz almak ve süpürmek daha kolay oluyor. Evin derli toplu olması beni daha mutlu hissettiriyor. Ardından yüzey temizliğine geçiyorum.
Bu aşamada Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu işimi çok kolaylaştırıyor. Özellikle mutfak ve banyoda yağa ve kirece karşı ultra bir temizlik sağlıyor. Evin genelinde ise Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile doğal ve taze bir temizlik elde ediyorum. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Var tabi. Önce koltuk örtülerini silkelerim ve tekrar örterim. Eğer kirliler ise yıkarım. Sonra güzelce evi süpürürüm, ardından toz alıp yerleri silerim.
Cevap
4Cevap
Genelde spontane temizlik seviyorum gadası
rutin günlük temizlikse evi toparla havalandır her yeri süpür toz al sil
haftalıkta da çekmece dolap içi düzenleri ütü halıları koltukları kaldırma vs.
İlk önce derleyip toplama... sonra çamaşırlar sonra mutfak sonra süpürüp silme
Ben yapmam ama evdekiler yapınca herşeye önem verirler
Benim yok ihtiyacım da yok hiç kirlenmiyor ki 😁
temizlik yaptiktan sonrankahve icmek
Hayır pek yok
Evet var.
Evet tabii var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı