Düzenli olarak halıları siler misiniz? Silmek için üzerine bir şey dökülmesi mi lazım?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evde sadece 1 tane halı olmadığı gerçeğinden yola çıkarsak birden fazla halıyı sık zamanlarda silmek pek mümkün olmayabilir ( üzerine bir şey dökülmediği sürece ) o yüzden belirli aralıklarla yıkatmak çok daha mantıklı ve hijyenik bence..
Ne açıdan?
Senede 1 kere terasta yıkarız güzelce. Onun haricinde diğer zamanlarda sadece süpürürüz. Teraslı ev almadan önce halı yıkamacıya veriyorduk senede bir kere.
Genelde halıları süpürürüz, bir şey dökülünce sileriz. Diğer türlü zaten belirli aralıklar ile yıkama en iyi seçenektir :)
Cevap
10Cevap
Düzenli olarak halı silinmez kirlendiyse yıkamaya verilir
Düzenli olarak yıkatıyoruz ama silmek için dediğin gibi üzerine bir şey dökülmesi lazım
Silmiyorum. Balkona çıkarıp iyice köpürtüp yıkıyorum şortum ve kolsuz atletimle :D :D
Annem ilgileniyor o işle genelde yıkamaya gönderiyoruz gerçi.
Insan gücü ile silmek hijyenik olmuyor düzenli olarak yıkamaya gönderiyorum en iyisi bu
Düzenli olarak yıkamaya yollarım. Silmenin sağlıklı bir temizlik olduğunu düşünmüyorum
duzenl olarak hali silenler hastadir uzsrine birssey dokuldugu takdirde silenler sagliklidir.
Her ay yıkamaya veriyorum
En sevmediğim iş halı koltuk silmek
Silmem halı yıkamaya veriyorum
Ben silmem ama annem sildiriyor
Annem siler.
hayır
Çürüsün banane
Annem silmez.
Hayır
Silmem de yıkatırım ama 3 ayda bir
Halı silmem
Yıkamaya