Hafta da 1 kez sizin için yeterli mi yoksa her gün mü temizlik yaparsınız?

Hafta da 1 kez sizin için yeterli mi yoksa her gün mü temizlik yaparsınız?

Aslında belli bir günü yok ama genellikle hafta da 2 defa etrafı süpüyorum. Bu da genelde cumartesileri ve çarşambaları oluyor. Wc, lavabo gibi yerleri her hafta temizlerim. Camları 6 ayda bir silerim. Yazdan kışa.. Kıştan yaza.. yazın iki ayda bir oluyor. Yakında silmeyi düşünüyorum. Pencereler benim için çok önemli. Çünkü geceleri yıldızları izlemeye bayılıyorum. Uzay benim aşık olduğum bir alan. O yüzden her yattığım da onları net görmek istiyorum. Camda biriken tozlar araya girince beni mutsuz ediyor. 😃 Eşyaların tozunu da ayda bir alırım genelde. Ama tüm bunlara rağmen kesinlikle derli toplu biri değilimdir. Temizliği bir şeyleri toparlayayım amacıyla yapmam zaten 😃 Karmaşa içinde yaşamayı, kaos içinde olmayı severim. 🤷♂️😂
Selam, kişisel olarak hergün duş alır bakımımı yaparım, oda olarak da öğrenci yurdunda kaldığım için ve arkadaşlarla sürekli abur cubur aldığımız için her akşam uyumadan önce temizlerim dağınıklıktan pek hoşlanmıyorum. Peki bu durum sende nasıl ayda 1 defa mı😂😂 yoksa farklı mı.
Olur mu hiç? yıl da 1 kez 😂
Püü pis kız seni😂😂 senin odan ne kadar dağınıktır şimdi 😂😂
Pis değil ama evet dağınık 🤕
Benim dağınıklığım 2 dakikada düzelir seninki ne durumda 😂😂 günleri bulur mu yoksa
1 saatte tamamdır bu iş 😂
Tabi tabi kesin 1 saat😂😂
Cevap
10Cevap
Haftada 1 kez yapıyorum odamı
1 haftadır bulaşık bekliyor yıkayacağım ama ni zaman bilmiyorum temiz bardak kalmadı misafir bardağı çıkardım annemin görmemesi lâzım. dd
yok anam nerde 2 günde bi temizliyoruz evi, bide Dyson v15 aldım mal gibi lazer başlığı her tozu gösteriyo. sadece salonu alim diye başlıyorum hop bütün ev bitiyo.
ev hamımı modunda olupta temizlikte yapmıyorsalar bilemedim.
ay anneme bakılırsa haftada 2 ya da 3 gün yapıyor ben haftada bir gün yapalım diyiyorum
Vallahi daha dün banyo yaptım 3-4 günde bir yaparım
Her yılbaşı günü yaparım, temizimdir
Haftada 2 mutlaka
Mutfağı hergün, odaları üç günde bir temizliyorum.
kişisel her gün oda hic bir zaman
İki güne bir.
Her gün..
kirk yilda bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?