Merhabalar 🌸
Cilt lekelerini gidermek için kullandığınız en iyi krem, jel veya doğal yöntemler neler?
Merhabalar 🌸
Cilt lekelerini gidermek için kullandığınız en iyi krem, jel veya doğal yöntemler neler?
Cilt lekeleri için en sık "hidrokinon, C vitamini, arbutin, kojik asit, glikolik asit" içeren kremler kullanılır. Ayrıca retinol içeren kremler de ciltte soyulma etkisi gösterir ve leke tedavisinde yardımcı olarak kullanılabilir.
Güneş koruyucu kremler; leke tedavisi sırasında mutlaka güneş koruyucu kremler kullanılmalıdır.

Ayrıca cilt lekeleri için doğal maskeler de yapılabilir.
Bunun için gereken malzemeler :
Yoğurt ve karbonat.
Yapılışı : 1 çay kaşığı kadar karbonat ve 1 çorba kaşığı yoğurdu karıştırmalısınız. Sonrasında yüzünüzdeki lekeli bölgelere uygulayıp 15 dakika kadar beklemelisiniz. Yeterince bekledikten sonra ılık su ile bu karışımı sürdüğünüz yeri durulayabilirsiniz.
Basit doğal yöntem dene bence leke akne doğum lekesi güneş yanığı ciltte sarkma cildi beyazlaştırma (koltuk altı ve genital bölgede de etkili) ruşur taşı
Ruşur taşını ilk kez duyuyorum. Deneyeceğim
Aloe vera jel güneş beneklerini bile çıkartıyor.
Vichy'nin ürünleri güzel hanımefendi bence
Peki deneyeceğim. Teşekkür ederim
Rica ederim hanımefendi
Cevap
2Cevap
Kesinlikle iğneli tedaviler ötesi boş
Doğal yöntem diye bir şey yok. Yüzümüze yiyecek sürmemeliyiz. Bunun için özel üretilen ürünler var. Facelab, S'he vec gibi markaları önerebilirim
Cildimde lekelerim yok bilmiyorum ama
İğneli tedavileri duymuştum
Aşkom güneş lekesiyse çıkmıyo diye biliyom sivilceyede bekle geçer krem sürme bence riske girme sivilcelerin artar
Onun için maskeler var
Asit
O ne demek
Aha bha içerikli serumlar
Hangi marka?
The purest solutions
Lazer
Kolojen 🫡😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?