Cilt lekelerini yok edecek birçok maske, krem ve serum var piyasada ama ben en doğal yöntemi önermek istiyorum. O da kil maskesi. Ancak doğal kil maskesinden bahsediyorum. Saf kil aktarda satılıyor. Yapmanız gereken tek şey 1 çay kaşığı kilin içine azıcık içme suyu koyup karıştırmak. Cildinize uygulayıp 15 dakika bekleyin. Cildiniz bebek gibi olacak, ışıldayacak ve düzenli kullanımda lekeler yok olacak.
Merhaba. Pirinç maskesi gerçekten yok ediyor, ben beyaz kil maskesi kullanmaya başladığımdan beridir cildim de lekeler gitmeye ve rengi açılmaya başladı.
Sivilce lekeleri için uygulanması gereken birkaç yöntem vardır gadası. Bunların başında sene boyunca 30 koruma faktörü içeren güneş kremi yer alır. Güneş kremi cilt lekelerinin önüne geçer. Daha sonra haftalık kimyasal peeling yapabilirsin. Kimyasal peeling lekelerin gitmesine ekstra katkı sunar. Yalnız içerisinde AHA içermesine dikkat etmelisin. Ayrıca C ve B3 vitaminleri lekeler için oldukça iyidir. Eğer ki para sorunun yoksa gadası Dermapen yaptırabilirsin. Biraz pahalı olabilir. Ama lekeler, akne skarları için birebir olduğunu diyebilirim.
Cilt geceleri öyle boşu boşuna oluşmaz eğer oluşursa bir şey ona sebep olmuştur tetiklemiştir sebebin ne olduğunu bilmeden tam olarak bir bakım yöntemi veremem sana En mantıklısı bence parayı ver kesin tedavi ol sonrasında da dikkat et bir daha sen de türemesin Çünkü bu sivilce değil siyah nokta değil leke bunu götüreyim derken daha kötü yapabilirsin. #reda
O lekeler kolay kaybolmuyor. Leke oluşmuşsa bir şey sebep olmuştur mutlaka. Onun ne olduğunu bilmeden de kurtulmak zor. Ya cildiyeye gitmek gerekiyor ya da biraz daha parayı basıp lazere.
yok ya normal surdum iste eczaci ne dediyse. sonra alerji yapti. eczaciya danistigimda haricen kullanım için uygun Sen niye kafana göre aldın gidip doktora yazdircaksın bunu ki senin cildin çok hassas falan demişti Yani kafanıza göre almayın attım çöpe. madecasol da oyle herkes kafasina gore aliyor
@haplessquuen__ haklısın kanka da bunları bilmek lazım işte, cildini kendin tanıyorsun alerjik şeyler gelememe durumu falan. İşte bunu sürünce güneş görmeyeceksin falan çok az bişey süreceksin veya öncesi sonrası takviyler falan her neyse işte kadın mevzuları 😂 beyaz yağlı kadın suratı için ne önerirsin kanka