Güzellik & Bakım Cilt çatlaklarından kurtulmak için en iyi yöntem nedir? AylakMomo Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Cilt çatlaklarından kurtulmak mümkün mü sizce? Hangi yöntemleri ve ürünleri kullanıyorsunuz? Cilt çatlaklarından kurtulmak için en iyi yöntem nedir? Cevapla Cilt Soruları Nedir Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kesinlikle ağır ve sporun içine girmek 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Egzersiz yapmak 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. ben Nivea' nın sıkılaştırıcı kremini kullanmıştım iyi gelmişti 1 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl yeterince nem almayan ciltlerden oluyo galiba nemlendirici krem kullan 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. olan düzelmezolmaması için neler yapacağına bak 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cildimde çatlaklar olsa razıyım ama onun yerine bolca sivilce lekesi var. 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Zor işler. Önemli olan catlak oluşmadan önlem almak 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Lazerle kapatıyolar diye biliyorum 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Bebek yağı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kesinlikle ağır ve sporun içine girmek
Egzersiz yapmak
ben Nivea' nın sıkılaştırıcı kremini kullanmıştım iyi gelmişti
yeterince nem almayan ciltlerden oluyo galiba nemlendirici krem kullan
olan düzelmez
olmaması için neler yapacağına bak
Cildimde çatlaklar olsa razıyım ama onun yerine bolca sivilce lekesi var.
Zor işler. Önemli olan catlak oluşmadan önlem almak
Çatlamafan onlem almak gerek catladiktan sonra duzelmez
Lazerle kapatıyolar diye biliyorum
Ben de öğreneyim bari :((
Google sor bizde uğraşıyoruz
Bebek yağı
Haset etmemek
Tedavi